2011-04-04, 15:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII
Cytat:
Napisane przez Adzi07
A leć leć nacisz sie słoneczkiem.  A podoba Ci sie w nowe miejsce w pracy? 
|
podoba może być, fajnie bo bliżej ale jednak wolałam poprzednie biuro 
Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_
kochana ja tez mam wzrostu mniej wiecej tyle co Ty, a waze 54 a co do reszty to nie mam pojecia bo sie nie mierzylam nigdy
widze ze masz taki odrost chyba jak ja jesli chodzi o kolor
znalazlam taka fryzurke i sobie scinam tak za tydzien jakos sie umowie to sie napewno pochwale  nie moge sie doczekac juz....
|
a mi się aż tak asymetryczny bob nie podoba  
Cytat:
Napisane przez kropelkaa
robie juz ktorys dzien te abs,legs, i bus i dzis tak mnie miesnie brzucha bola  i szyja  chyba zabardzo ją ciagne przy robieniu brzuszkow itd :/
a wiecie ja tez zawsze najpierw obcinalam dopiero potem farbowalam  teraz w srode ide robic matixem strasznie jestem ciekawa jak wyjdzie  mam nadzieje, że wszystko bedzie ok i nie bede musiala szukowac juz farby bo jak dzis bylam w rossie i naturze to w razie czego nie mam pojęcia na co mogłabym się przerzucić  i chyba musze podciac z 2cm bo koncowki mi sie rozdwajają a juz bylo dobrze 
|
mnie też boli szyja Tż mi tłumaczył, że mięśnie szyjne są najwrażliwsze i dlatego koniecznie przed tymi ćwiczeniami, kręć głową porządne koła. Inaczej pójdzie mięsień jak mojemu Tż'owi jakiś czas temu niby nic, zwykłe naciągniecie ale ból nieziemski, lekarz i prochy. Więc lepiej się rozgrzewać 
Cytat:
Napisane przez EwCiA000
Yatta przepraszam
Enchanted tylko właśnie boję się, że loral nie pokryje żółtka po skandynawskim:/
Bunny czytam dokładnie posty, ale dalej nie wiem co...chciałabym przyciemnic i miec taki kolor jak na pudełku z londy te co wstawiłam...ale nie wiem jak to zrobic  (
A tak wyglądałam na studniówce
|
Ale króciutka ta sukienka Ja bym tak nie poszła na studniówkę  
A na podkładzie ta Twoja londa myślę,że wyjdzie jak na pudełko, popielato Enchanted robi podobnym kolorem tyle, że z Loreala i ma mega popiołek zawsze
Cytat:
Napisane przez _eNchaNted_
|
pokaże pokaże 
---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------
Cytat:
Napisane przez emigra
Slyszalam ze londa nie wychodzi zolto  ale jak widac ile rodzajow wlosow tyle efektow
bylam wlasnie w drogerii i byly jakies jasne popielate blondy z garniera, syoss'a i loreal'a - ale nie zdecydowalam sie na nic, wole poczekac do piatku az bede w polsce i tam kupic. Narazie mam na oku Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme C12, Londa color naturals 12/9 i Garnier 100% Color XL1. Podejrzewam ze kupie wszystkie trzy i najpierw wyprobuje po pasmie a potem zdecyduje 
|
z tych to chyba najlepsza paletka albo ten garnier XL1 ja nim robiłam i super rozjaśnia Tylko nie wiem czy one są jeszcze w sprzedaży bo u mnie już nie widziałam niestety
|
|
|