Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-04, 15:52   #528
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII

Cytat:
Napisane przez Adzi07 Pokaż wiadomość
A leć leć nacisz sie słoneczkiem. A podoba Ci sie w nowe miejsce w pracy?
podoba może być, fajnie bo bliżej ale jednak wolałam poprzednie biuro

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
kochana ja tez mam wzrostu mniej wiecej tyle co Ty, a waze 54 a co do reszty to nie mam pojecia bo sie nie mierzylam nigdy

widze ze masz taki odrost chyba jak ja jesli chodzi o kolor

znalazlam taka fryzurke i sobie scinam tak za tydzien jakos sie umowie to sie napewno pochwale nie moge sie doczekac juz....
a mi się aż tak asymetryczny bob nie podoba

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
robie juz ktorys dzien te abs,legs, i bus i dzis tak mnie miesnie brzucha bola i szyja chyba zabardzo ją ciagne przy robieniu brzuszkow itd :/

a wiecie ja tez zawsze najpierw obcinalam dopiero potem farbowalam teraz w srode ide robic matixem strasznie jestem ciekawa jak wyjdzie mam nadzieje, że wszystko bedzie ok i nie bede musiala szukowac juz farby bo jak dzis bylam w rossie i naturze to w razie czego nie mam pojęcia na co mogłabym się przerzucić i chyba musze podciac z 2cm bo koncowki mi sie rozdwajają a juz bylo dobrze
mnie też boli szyja Tż mi tłumaczył, że mięśnie szyjne są najwrażliwsze i dlatego koniecznie przed tymi ćwiczeniami, kręć głową porządne koła. Inaczej pójdzie mięsień jak mojemu Tż'owi jakiś czas temu niby nic, zwykłe naciągniecie ale ból nieziemski, lekarz i prochy. Więc lepiej się rozgrzewać

Cytat:
Napisane przez EwCiA000 Pokaż wiadomość
Yatta przepraszam

Enchanted tylko właśnie boję się, że loral nie pokryje żółtka po skandynawskim:/

Bunny czytam dokładnie posty, ale dalej nie wiem co...chciałabym przyciemnic i miec taki kolor jak na pudełku z londy te co wstawiłam...ale nie wiem jak to zrobic(

A tak wyglądałam na studniówce
Ale króciutka ta sukienka Ja bym tak nie poszła na studniówkę

A na podkładzie ta Twoja londa myślę,że wyjdzie jak na pudełko, popielato Enchanted robi podobnym kolorem tyle, że z Loreala i ma mega popiołek zawsze

Cytat:
Napisane przez _eNchaNted_ Pokaż wiadomość
Cześc blondaski
ja tylko na chwilkę wpadłam zobaczyc co u Was i wracam z powrotem do łóżka 'leczyc' @

no, chyba kiedyś w końcu nam pokaże

pokaże pokaże

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Slyszalam ze londa nie wychodzi zolto ale jak widac ile rodzajow wlosow tyle efektow

bylam wlasnie w drogerii i byly jakies jasne popielate blondy z garniera, syoss'a i loreal'a - ale nie zdecydowalam sie na nic, wole poczekac do piatku az bede w polsce i tam kupic. Narazie mam na oku Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme C12, Londa color naturals 12/9 i Garnier 100% Color XL1. Podejrzewam ze kupie wszystkie trzy i najpierw wyprobuje po pasmie a potem zdecyduje
z tych to chyba najlepsza paletka albo ten garnier XL1 ja nim robiłam i super rozjaśnia Tylko nie wiem czy one są jeszcze w sprzedaży bo u mnie już nie widziałam niestety

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora