2011-04-04, 18:07
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Cytat:
Napisane przez Meitsa
O, jak to opinia płci brzydkiej to może być dobre
A te plastry to takie do rozgrzewania w dłoniach? Myślicie, że jak przyłożę je do gorącego pieca to wosk nabierze idealnej konsystencji w rezultacie czego lepiej chwyci włoski? Jeżeli tak to może się skuszę, bo ja kończyny mam wiecznie zimne i sto lat zajęłoby mi rozgrzewanie ich 
|
myślę, że nie i tylko będzie bolało a włoski nadal sobie będą radośnie siedzieć razem z cebulką w nodze ale to tylko moje zdanie - generalnie woskowanie to polecam u kosmetyczki - pachy mi wystarczały na jakieś 3 tyg, nogi nie pamiętam bo robiłam raz, zazwyczaj "jadę" depilatorem. Tylko woskowanie pach boli za✂✂✂iście najpierw robiłam pachy, potem nogi i wierzcie mi - nogi to już była czysta przyjemność 
Cytat:
Napisane przez Meitsa
Kurczę, lakier Limeade wygląda tak wiosennie. Chyba wezmę go na własne ryzyko, bo jakoś nie zauważyłam u mnie problemu z kryciem przy innych lakierach
Te cienie z ColorTrend mają pędzelek? Zainteresowały mnie bo aplikacja nimi mogłaby być prosta i przyjemna 
|
lakier Limeade był chyba najbrzydszy ze wszystkich avonowych lakierów - wcale nie wyglądał tak jak w katalogu - to był kolor wyciśniętego soku z limonki, taki rozmemłany. Poczekaj aż wejdą nowe lakiery arabian glow - będzie fuksja, soczysta zieleń i słoneczko
Isn't it?
Edytowane przez ziarnko piasku
Czas edycji: 2011-04-04 o 18:09
Powód: poprawa literówek, bo aż wstyd ;)
|
|
|