2011-04-04, 18:43
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Opinie o pieluszkach wielorazowych
Cytat:
Napisane przez velluto
a ja mam mieszane uczucia co do szortów (formowanek nie mam)  mimo kuracji lanolinowej zostały przesikane doszczętnie  poza tym czy nie macie wrażenia, że ta wełna jest "gryząca" jak każda wełna? Moje dziecko było bardzo niespokojne po ich założeniu. I rzeczywiście, jak sama założyłam je na ręce, to nie było mi zbyt przyjemnie  Czy to "gryzienie" można jakoś wytępić?
Mam jeszcze pytanie odnośnie tych pieluszek handmade eko_mama, jak wypadają w porównaniu do nappime?
|
u nas dzis tez drugie szorty przesikane w nocy, ale jeszcze nie byly poddane kuracji, wiec mam nadzieje, ze po tym nie beda przepuszczac , jesli chodzi o drapanie - to nasze storcheny sa bardzo mieciutkie, nie mam wrazenia zeby drapaly, Malusio nie ma podraznionej skory, spi w nich bardzo ladnie, dzis obudzil sie, bo przesikal wszystko
jesli chodzi o hand mady cokolwiek napisze jak dostane je w niedziele
nappime to jakie sa??
Cytat:
Napisane przez biankaaa
 Hmm mnie nic nie gryzie  albo mam mniej wrazliwą skórę, albo to kwestia plynu do prania (używay Perwola, lanolinujemy w kuracji IV). Wit normalnie je nosi, nic go raczej nie gryzie, ale jemu w sumie wszystko jedno co ma na pupie
Pieluszki eko_mamy są chyba nieco większe od nappime - wrzuce jutro zdj obu to sobie porownasz kształt i wielkość. Od jutra zaczyamy ich testowanie 
|
a jak robisz te kuracje?
|
|
|