2011-04-04, 18:55
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jak ją o to poprosić...
Cytat:
Napisane przez Bledny rycerz
Witam szanowne damy 
Przeszukałem forum wzdłuż i wszerz i nie znalazłem podobnego wątku więc zakładam nowy. Musiałem założyć nawet konto w tym celu więc od razu mówię że nie jest to żadna próba trollowania.
Sprawa wygląda tak: jestem z moją partnerką już prawie 5 lat, sex jest wspaniały i myślę że ona też jest zadowolona z naszego współżycia ale mam mały problem... Podczas gry wstępnej moja diva czasami zaspokaja mnie oralnie ale czasami tego nie robi - może nie ma na to ochoty może z innego powodu - w każdym razie rozumiem ją doskonale i nie naciskam. Lecz czasami moje napięcie sięga zenitu i pragnę jej ust na moim, yyy na moim no wiecie. Nie wiem jak wtedy ją o to poprosić żeby nie wyjść na bezuczuciowca albo żeby nie wyszło że musi to zrobić, sam nie wiem... Pytania typu "Kochanie proszę zrobisz mi lodzika?" Odpadają bo zapewne zabiła by mnie śmiechem. Może moja sprawa jest błacha i po prostu przesadzam. Co o tym myślicie i jak jest z tą sprawą u Was. Czy zawsze to robicie swoim męższczyznom podczas gry wstępnej?
|
ja zawsze to robie bo to mnie najbardziej jara!!! ... mój pan kiedys mówił mi do uszka ...kochanie chcę poczuć twoje usta wiesz gdzie?! ja oczywiście wiedziałam .. powiedz jej uwielbiam jak mnie piescisz ustami... wyszeptaj w czasie stosunku .... a najlepiej doprowadź najpierw do wrzenia , do śmiechu jej nie będzi zapewniam ...podniecenie górą ! powodzenia życzę
|