Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-04, 18:55   #85
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33

hej dziewczyny najpierw nadrabiam stary wątek
Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Każdą jedną łodyge tulipana powinna obkręcić takim cieniutkim drucikiem w razie gdyby chciały klapnąć Tak sie robi z kwiatami które maja delikatne łodygi.
ooo to fajnie dzięki za informacje

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
A kolczyki jakie? Masz wybrany jakiś model, albo kształt?

Koleżanka mi zrobiła cały komplet biżuterii - bransoletka to jedno kółeczko z żyłki i na nim kilka większych i kilka mniejszych kryształków - nie mam akurat na komputerze zdjęć na tyle dużych, żeby można było ją wyłuskać. Wszystkie fotki od fotografa muszę mocno zmniejszać, bo są za dobrej jakości jak na warunki forów internetowych i facebooka
szkoda, że nie masz zdjęcia biżu...

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
To jest reczna robota tego sprzedawcy, wiec watpie zebys gdzies je spotkala. Chyba, ze cos podobnego.
A 3 cm to nie tak duzo, myslalam, ze szersza jest
no mi też się wydawała o wiele szersza szkoda tylko, że nie mogę jej zobaczyć na żywo nigdzie

Cytat:
Napisane przez izabla Pokaż wiadomość
Właśnie a propos pleneru zdjęciowego: planujecie w dniu ślubu i wesele, czy w tygodniu? Mój TŻ, sam robiąc młodym zdjęcia, odradza plener w tym samym dniu, ale różnie PM chcą. Tak więc my spotkamy się z naszym fotografem w tygodniu, po ślubie
napewno nie w dniu ślubu

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora