2011-04-04, 21:24
|
|
Zadomowienie
|
Jemy to co chcemy, a do lata idealne ciałko mieć będziemy!Pomarańczowa skórko żegnaj!
Witajcie kochane na moim wątku!
Mam 22 lata, i chcę pokazać światu, że nie trzeba rezygnować z tej wspaniałości jaką jest cukier, zamykać oczu na widok lodów w polewie czekoladowej, gofrów z bita śmietaną, batoników, frytek i tych wszystkich wspaniałości, by świetnie czuć się w swoim ciele na plaży latem! (i nie tylko ! w sypialni też ;P ) Nam tez należy się coś od życia, koniec z wyliczaniem sobie kalorii  , surową marchewką w zębach  . Są inne sposoby żeby pozbyć się tych nieszczęsnych kilogramów, ujędrnić poślady i z dumą pokazać płaski brzuszek na basenie!
To nie jest łatwe, ale możliwe, powiem wam że ja co roku, zimą tyję ok 5 kilo, (w tym roku niestety udało mi się przyswoić trochę więcej tłuszczu niż za zwyczaj! ale co tam! ) Latem mam zamiar byc w doskonałej formie, i zrzucić tyle ile mi przybyło! Bo zawsze stawiam na swoim i tym razem tez mi się uda!
Jeśli jesteście ciekawe jak to robię, albo chcecie się przyłączyć zapraszam!
Edit:
Zauważyłam że mój wątek jest dość słaby , sądząc po ocenach. Troszkę się zniechęciłam na początku. Ale teraz doszłam do wniosku, ze postaram się go udoskonalić i ulepszyć. Mam nadzieję że komuś się przydadzą moje porady.
Co u mnie znajdziecie:
1. Jak radzić sobie z Cell. niechcianą pomarańczową skórką 
2. Ćwiczenia dla leniuszków i nie tylko
3.Troszkę informacji o Kosmetykach pielęgnacyjnych
4. Z dbać o włosy i sprawić, by szybciej rosły.
i na pewno coś jeszcze wymyślę. Zapraszam
Edytowane przez Assathra
Czas edycji: 2011-04-12 o 20:39
|
|
|