2011-04-04, 22:53
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Cytat:
Napisane przez WithYou xx3
Brawo 
Ja nie używam mleka w proszku w ogóle  Chyba, że odświętnie do jakiegoś ciasta, ale to bardzo rzadko  i dziś nie jadłam też skrobi  A ją mi cieżko odstawić 
|
Dziekuje za brawa.  ; ) podziwiam za niejedzenie tego co jest pyszne lecz zdradliwe w naszej diecie Ja zaczelam sobie jadac nutelke i od tego sie zrobil moj zastoj miedzy innymi, no i brak ruchu to druga rzecz. Czasem sie za duzo tego zjadlo, nie liczac mleka w kawie.Nie wspominajac o pseudo dukanowym wyjezdzie na 2 tygodnie, gdzie nie do konca mozliwe bylo trzymanie sie diety. Potem ciezko bylo wrocic do 3 fazy jak papcio przykazal.Takie bledne kolo- zastoj, frustracja, ze juz tyle bo prawie rok bedzie, a ja na 2 fazie wciaz, a tu nic nie leci, no i sie jadlo nutelke, pare grzechow tez wpadlo, takich drobnych, niezauwazalnych, no i tak to sie zaczelo. A juz tak blisko bylo 7 z przodu. No i kilka kg nadwyzki sie nazbieralo. Teraz bede madrzejsza i nie dam sie. Normalnie to nigdy tak dlugo nie bylam na diecie,a ja od roku kromki chleba nie mialam w ustach.Ani owoca zadnego i jeszcze sie okaze, ze drugi rok bez truskawek  N ie pamietam co to ziemniak, to takie okragle, zolte w kropki, co nie  A tu jeszcze do tego taki wstretny 3 miesieczny zastoj sie przypaletal. Dzis robie sobie przerwe w cwiczeniach, bo trzy dni pod rzad cwiczylam na stacjonarnym i biezni, niech mi sie zregeneruja miesnie, mam nadzieje, ze waga wraca do normy, bo spada nadwyzka. Nie jest zle, a jakbym czekala dluzej az poczuje sie lekka i stane na szklana, to bylaby katastrofa... Jednak dobrze, ze sie czlowiek odwazyl Trzeba stawic czola kg i juz. Ole!!!  kl aski:
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------
Concerning eggs, if you haven't got any cholesterol you are allowed to eat one yolk a day. You can eat as many whites as you want.
Znalazlam na stronie www.dukandiet.co.uk taka informacje, ze jezeli nie ma sie problemow z cholesterolem (chodzilo o problemy a nie o to czy sie ma cholestero, czy nie), to 1 zoltko dziennie-ok, a bialek ile sie chce. Pocieszajace jest to, ze 7 zolteczek a nie 5 na tydzien. I badz tu czlowieku madry. Sonia z czatu, (nie wiem kto to taki ale pewnie jakas wspolpracownica papcia) pisze o 5 a tu 7 i badz tu czlowieku madry, kiedy na tej samej stronie internetowej tak sprzeczne informacje sie pojawiaja. 
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------
http://www.dukandiet.co.uk/en/345,57....html#Answer57
A tu jest link do pytan i o jajach tak pisza
|
|
|