2011-04-05, 07:18
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
Cytat:
Napisane przez margolka1986
to dobrze ze histora ma happy end ! ja nie mam rodzeństwa, Tzet ma brata wiec u mnie byłby problem z szybka zamianą świadkowej. a ona.. nie wie co traci- taki zaszczyt :P dobranoc
my lansiary
nie potrzebujemy już pary
mamy swoich facetów
na wizażu tzw Tzetów
o ślubie wciąz nawijamy
i nocne głupawki mamy
czy ja tez powinnam isc już spać ?
|
Siostra była moim świadkiem na cywilnym, więc na kościelnym chciałam, żeby była przyjaciółka, ale wyszło jak wyszło. Z drugiej strony też ją rozumiem 
margolka szalejesz :P widzę, że grubo po północy wena Cię ogarnia 
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
Nadrobiłam. i teraz będę żałować, bo przeczytałam co pisałyście o trupach i spać nie będę mogła  Idę się przytulić do TŻ (jak mnie nie wygoni, bo przysypiający facet, którego się budzi to zły facet)
|
Jak noc?
Cytat:
Napisane przez Africa_Sun
Hej dziewczyny melduję się w nowym wątku  chociaż jak zobaczyłam, że już 10 stron i prawie 300 wypowiedzi to myślałam, że się pomyliłam i wlazłam nie tam gdzie trzeba 
Dziękuję Wszystkim za rady co do bransoletki, chyba faktycznie wybiorę tę z dwoma rządkami pereł ale na wszelki wypadek pojadę przymierzyć obie z kumpelami z pracy, żeby zaopiniowały mój wybór. Moje niezdecydowanie mnie kiedyś zabije 
|
Mi też bardziej podoba się dwurzędowa 
Cytat:
Napisane przez booziaczek
u mnie mama chciała zebymm miała kiezniczke ale tylko dla tego ze to było jej niespelnione marzenie a w glebokiej komunie to mogla tylko pomarzyc ... ja z mama jak ogien i woda ale naszczescie mam jeszcze sistre ktora ma bardzo podobny do niej gust i wszytsko przed nia
a ja miałm dzis koszmar slubny ze podmienino mi tz i dpiero po weselu w noc poslubna sie zorientowałam ze to nie ten ....:/ 
|
Mi z kolei teściowa doradzała jaką mam kupić, jej się podobała sukienka biała z akcentami bordowymi, a jak jej powiedziałam,że mi nie, to powiedziała, że się nie znam 
Fajny sen 
Cytat:
Napisane przez mariaantonowna
Cześć !! Ja dziś miałam koszmar ........
Wchodzimy na sale, goście zaczynają składać życzenia i dziwna cisza........
Patrze na TŻ i on na mnie pytam się
-Gdzie orkiestra?
a on odpowiada
-Przepraszam, zapomniałem ....

|

Cześć

|
|
|