Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-05, 09:33   #324
izabla
Rozeznanie

Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33

Cytat:
Napisane przez mariaantonowna Pokaż wiadomość
ok więc zacznę od Waszej porady, wybrałam 2 suknie ślubne wiem, że jeszcze sporo czasu, ale mam z nimi problem, ponieważ mam duży biust (70E) a podobają mi się takie sukienki a wiem, że za bardzo wzrok nie tylko(mężczyzn) będzie się skupiał w takiej sukience tylko na biuście (dodam że jestem gruba tylko mam spory biust)
!

http://www.suknie-slubne.poznan.pl/s...a-darlaya.html

http://www.suknieamarette.pl/Anna_Kara/target10.html
Obie sukienki fajne, jak masz możliwość to przymierz.
A co do biustu, to 70E, to nie jest duży rozmiar Sama noszę 60DD Dobry biustonosz, w tym wypadku plunge i będziesz się prezentowała świetnie

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
myślę że kwestia finansowa jest indywidualną sprawa każdej z Nas. Jak ostatnio pisała Tai - dla jednych 3 tys za sukienkę to głupota, dla innych spełnienie marzeń i rzeczywisty wydatek . jedne z nas z konieczności czy chęci będą cięły koszty na wszytskim, nie będa się "bawiły' w dodatki typu księga gości, dobieranie zaproszen , kolor przewodni, lampiony itp a inne bez tego nie wyobrażają sobie własnego wesela. Każdy ma prawo przeżyc tak ważny dzień na swój sposób - tak jak jemu się podoba. jednym wesele zasponsorują Rodzice, inni sami za niego zapłacą - ile Nas tu jest to prawdopodobnie u każdej sytuacja wygląda inaczej
Zgadzam się, że dla każdej z nas co innego jest ważne, i sprawy finansowe też wyglądają różnie.
Ja cały czas staram się pamiętać o tym, że ślub i wesele, to dopiero początek wspólnej drogi, więc nie chcę wchodzić w nią z jakimiś zobowiązaniami.