2011-04-05, 09:33
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
Cytat:
Napisane przez mariaantonowna
|
Obie sukienki fajne, jak masz możliwość to przymierz.
A co do biustu, to 70E, to nie jest duży rozmiar Sama noszę 60DD Dobry biustonosz, w tym wypadku plunge i będziesz się prezentowała świetnie
---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------
Cytat:
Napisane przez margolka1986
myślę że kwestia finansowa jest indywidualną sprawa każdej z Nas. Jak ostatnio pisała Tai - dla jednych 3 tys za sukienkę to głupota, dla innych spełnienie marzeń i rzeczywisty wydatek . jedne z nas z konieczności czy chęci będą cięły koszty na wszytskim, nie będa się "bawiły' w dodatki typu księga gości, dobieranie zaproszen , kolor przewodni, lampiony itp a inne bez tego nie wyobrażają sobie własnego wesela. Każdy ma prawo przeżyc tak ważny dzień na swój sposób - tak jak jemu się podoba. jednym wesele zasponsorują Rodzice, inni sami za niego zapłacą - ile Nas tu jest to prawdopodobnie u każdej sytuacja wygląda inaczej 
|
Zgadzam się, że dla każdej z nas co innego jest ważne, i sprawy finansowe też wyglądają różnie.
Ja cały czas staram się pamiętać o tym, że ślub i wesele, to dopiero początek wspólnej drogi, więc nie chcę wchodzić w nią z jakimiś zobowiązaniami.
|
|