Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - seks z nowym partnerem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-05, 09:16   #1
elle200
Przyczajenie

seks z nowym partnerem

Witam Wizażanki,
jestem zmuszona założyć nowe konto, ponieważ mój obecny partner wie o tym podstawowym i podczytuje moje posty, a jego pośrednio ten post będzie dotyczył.
Spotykam się z nim od 2 miesięcy, to bardzo niewiele i wiem, że na decyzję o rozpoczęciu współżycia mam jeszce czas. Mój problem polega na tym, że nie jestem sobie w stanie wyobrazić z nim seksu, nie żeby mnie nie pociągał, wystarczy że mnie całuje i widzę gwiazdy, czuję że chcę się z nim kochać, ale... właśnie z nim chciałabym, żeby to było coś wyjątkowego, a nie czysto mechaniczny seks. Nie jestem dziewicą, miałam kilku partnerów, ale z nimi seks był albo nudny (zero kreatywności, zawsze to samo), albo wychodziło na to, że nie liczy się moja przyjemność, tylko ich. Oczywiście nie z każdym, ale tak często było.
Nie wiem czy mam z nim porozmawiać, z człowiekiem którego właściwie dopiero poznaję? Trochę to dziwna sytuacja, bo dziewicą nie jestem, lubię zabawy z pogranicza bdsm, a tu z tym nowym czuję się jak debiutantka, stres i nerwy, nawet o to, że jak ja będę wyglądała jak będzie mi przyjemnie, jak się nie kontrolować żeby mieć przyjemność, co robić jemu....Dodatkowo on wie, że byłam oszukana i mam mnóstwo rezerwy do wiązania się na nowo, więc podchodzi do mnie b. delikatnie, tak żeby nie urazić...
Co mam robić? Jak się przełamać, przestać tak dziwnie podchodzić do myśli o seksie z nim? Bo paradoksalnie seks z każdym innym jest mi łatwo sobie wyobrazić, ale z nim łaczą mnie już powoli jakieś uczucia i emocje i w jakiś sposób to mnie przerasta...
Z drugiej strony obawiam się, że im lepiej Go poznaję tym trudniej mi będzie pójść z nim do łóżka, jak z przyjacielem? Co o tym myślicie?
elle200 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując