Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII
Cytat:
Napisane przez Agatau88
A czy to białe złoto nie wycodzi jak zolte złoto?
Już zczaiłam, 15% jest dla każdego 
Może się przyda taki kuponik, do niedzieli włącznie ważny 
|
na pewno nie.
pamietam ze ktos dawal fotki i wychodzi kremowo bialo perlowo 
no ale nie dla mnie...
---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------
Cytat:
Napisane przez xLADYx
no to może na nią się skuszę tylko troszkę przeraża mnie to że mogą mi wyjść szarobure  ale jak patrzę to niby by mi pasowało no nic to się dziś rozejrzę
fajny ten 218 też  a nie można dać większej wody? 12%? bo Ty robisz 12 co nie tzn w c12 jest 12?
|
w c12 jest woda 12 ale ta farba ma taki kompleks barwnikow, ze producent wiedzial ze ma to byc farba do trudnych wlosow dlatego zawiera mixy i niebieskie i fioletowe- jedyna taka na rynku! fryzjerksa siekiera- nie ma opcji zeby nie wyszlo jakby nie wyszlo to juz goly rozjasniacz 
np. a10 tez ma 12% wode a jednak po niej juz mam rude wloski- takie mocno bezowe mimo wysokiej wody bo ma tylko fioletowy mix czyli usuwa zolte podczas koloryzacji ale juz z rudymi nic nie robi i efekt jest jaki jest... u mnie...
a 218 nawet jak podmienie wode to ona daje taki sredni/jasny blond czyli poziom 8 a ja mam 9 poziom i znow byloby ciemniej nawet na wodzie 12... a ja nie chce ciemniej!
|