Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-05, 09:24   #1497
karmeelek
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Dzień dobry U mnie dziś spadek ale i tak nadal 600 na plusie...
Wczoraj zastanawiałam się co dalej robić z dietką (1/1, 4/3 czy III faza) i.... sprawa sama się dziś rozwiązała a mianowicie cholernie nie mam ochoty dziś na warzywa i tym oto sposobem ponownie wracam na 4/3 - jak się tera nic nie ruszy to normalnie się zdenerwuje.
Dziś pierwszy raz robiłam podudzia i fileta z kuraka na parze - filet wyszedł smaczny (zjadłam na śniadanko) a co do podudzi to się okaże bo mam dzisiaj w pracy i takie smażone bez tłuszczu i te zrobione na parze. Ale jak zobaczyłam ile tłuszczu pływa w wodzie po ich uparowaniu to aż mnie zmrowiło.
Co do jajek a raczej żółtek to będzie ciężko je ograniczyć jeszcze bardziej (trochę je już ograniczyłam wcześniej) ale spróbuje - może dzięki temu będę jeść jeszcze więcej mięska i rybek
Za to dziś piękna pogoda u mnie i zrobiłam sobie spacerek do pracy a raczej taki szybki marsz. Wieczorkiem znów na nogach do domku a potem na ćwiczonka

moniczorek a może masz w domu opiekacz (sandwich) ? Ja w nim codzienie robie bułeczki, rozkrajam je na pół i robię sobie składane kanapki do pracy.
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora