Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-05, 09:29   #482
principessina
Zakorzenienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Dzien dobry, widze ze to nie tylko ja spac nie moge Dzis normalnie mam zakwasy wszedzie nawet w kosciach od tego sprzatania, mam duzo roboty, ale dzis nie mam sily ide zaraz po zakupy i doktorki po skierowania na badania i chyba troche odpoczne...

atiz dziekuje za stronke z przepisami popatrze cos pozniej, niestety maku u mnie nie ma

matall
gratuluje rozpoczecia kolejnego tygodnia

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Melduje się po wizytce i zakupkach

U ginka wszystko super Wszystkie wyniki: krew, mocz mam b.dobre, szyjka nie skraca się, nadal 3 cm, więc super!

Synuś póki co ułożony główkowo.. USG też w porządku, wymiary główki i kości udowej prawidłowe jak na mój tydzień ciąży

Synuś waży 1800 i mierzy 42 cm.. czyli z tego co patrzę sobie na normy, jest średniaczkiem

Wklejam fotkę buźki.. to debiut zdjęciowy mojego syneczka na forum chociaż wiem, że zdjęcie małe, niewyraźne i być może nawet buźki sie nie dopatrzycie heh Kopia marna, bo to zdjęcie zdjęcia.. więc nie gniewajcie się.

Po wizytce byliśmy zamowić wózek i fotelik! Wszystko zgodnie z planem - czarna Mura 4 i fotelik Pebble

Do odbioru po świętach.. pan nawet zaczął coś mówić, że być może będzie wcześniej, ale my i tak wyjeżdzamy z miasta w rodzinne strony na święta, więc tak czy tak, odbierzemy dopiero pod koniec kwietnia.. W zupełności mi to wystarczy
I sprawa z mebelkami załatwiona.. będzie mój wymarzony komplecik

Dzień jak najbardziej udany
Lolka ale piekne zdjecia z usg a Twoj synus to malutki chyba bedzie, kurcze moj 2 tygodnie temu wazyl z 2500!!!

spaccccccccccccc