Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-05, 10:55   #1745
mroziq
Zadomowienie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez Lacturia Pokaż wiadomość
mam nadzieję że i w moim przypadku się nie myli

ja miałam ogromne problemy z odżywianiem w wieku 16-18 lat i potem mnie dokarmiali homonami i sterydami i w sumei malo co na mnie dziala mam nadzieje, ze jednak to nie jest to, ze ta dieta nie bedzie na mnie dzialac.
Według mnie dukan naprawdę działa ! Tylko oczywiście trzeba się szykować,że nie schudnie się w miesiąc
Nie wiem ile Ty chcesz zrzucić,ale ja miałam ok 13 kg i dzisiaj dukam już 84 dzień Dieta (o ile można to w ogóle nazwać dietą) jest lekka i przyjemna Jesz smacznie i do syta,a kg lecą Jak się dołączy jakieś ćwiczenia to w ogóle cud miód malina
Moim zdaniem dieta która obiecuje schudnięcie w 2 tygodnie 4 kg to oszustwo i nie ma co nawet o niej myśleć. Jeżeli chce się odchudzić trzeba poświęcić temu dużo czasu i zmienić nawyki żywieniowe raz na zawsze.
Niektórych może przerażać bycie ponad 2miesiące na diecie,ale il dłużej zadbamy o nasz organizm tym dłużej utrzymamy efekty,i na odwrót im szybciej schudniemy tym szybciej (i więcej!) przybierzemy na wadze
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora