2011-04-05, 10:56
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
wooo ile naklikałyscie od wczoraj...
Cytat:
Napisane przez the rock
Zatrzymała się, zatrzymała albo nawet cofnęła
|

Cytat:
Napisane przez AinaN
że też o widelczyku nie pomyślałam... nie musiałabym sie męczyć z tym dezodorantem 
|
albo wziasc to i to....
Cytat:
Napisane przez frezyjka85
dla dziewczyn na podium odnośnie pisania postów
|
a dziekuje, dziekuje
Cytat:
Napisane przez Karo89
Co do ślubnych przygotowań to już praktycznie sporo załatwione. Jesteśmy na półmetku zapraszania gości, aktualnie dopracowujemy stroje dla mnie i Tż'ta-licząc dodatki itp.
Zostało nam jeszcze m.in.;
* księga gości, podziękowania dla rodziców, podziękowania dla gości, wybrać menu, kupić wino, wybrać piosenkę na pierwszy taniec chyba jeszcze coś zostało, zresztą nie chyba tylko na pewno, ale nie pamiętam w tym momencie, a po listę nie chce mi się sięgać
U nas 68 ddś
Pozdrowionka dla Pm'ek !
|
za dni i zalatwione sprawy
Cytat:
Napisane przez Roougee
przegięcie, ale cóż nie to nie, na szczęście siostra zgodziła się świadkować
---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------
Idę spać, dobranoc lansiary
|
super ze sie ułozylo
Cytat:
Napisane przez margolka1986
my lansiary
nie potrzebujemy już pary
mamy swoich facetów
na wizażu tzw Tzetów
o ślubie wciąz nawijamy
i nocne głupawki mamy
czy ja tez powinnam isc już spać ?
|

Cytat:
Napisane przez booziaczek
u mnie mama chciała zebymm miała kiezniczke ale tylko dla tego ze to było jej niespelnione marzenie a w glebokiej komunie to mogla tylko pomarzyc ... ja z mama jak ogien i woda ale naszczescie mam jeszcze sistre ktora ma bardzo podobny do niej gust i wszytsko przed nia
a ja miałm dzis koszmar slubny ze podmienino mi tz i dpiero po weselu w noc poslubna sie zorientowałam ze to nie ten ....:/
|
fajny sen
Cytat:
Napisane przez mariaantonowna
Cześć !! Ja dziś miałam koszmar ........
Wchodzimy na sale, goście zaczynają składać życzenia i dziwna cisza........
Patrze na TŻ i on na mnie pytam się
-Gdzie orkiestra?
a on odpowiada
-Przepraszam, zapomniałem ....
|

Cytat:
Napisane przez efonka
mam do was pytanie, jakie robicie zabiegi dla siebie przed slubem? chodzi mi o jakies konkretne zabiegi kosmetyczne
|
oj sporo twgo bedzie sporo,m wiec: depilacja ciała woskiem, wasik, henna brwi, reg, zakłądanie rzes, pedicure, zele, zabiegi mikrodermabrazji na twarz, oczyzczanie, nawizanie buzi, zabieg z masazem i borowina na cale ciało, zabieg relaksacyjny na twarz hmmm chyba wszytko  
Cytat:
Napisane przez emillia006
Hej dziewczynki! Mozna sie dolaczyc do watku? 
|
jasne opowiedz cos o was, jak sie poznaliscie, jak wygladaly zareczyny i co masz??
rock znowu mi ciebie nie zaycytowalo o twojej tesciowce chcialam cos skometowac
i sweeties tez mi nie zacytowalo
i jeszcze mi happy nie zacytrowalo ..... pisalas ze ja juz rozweze a ty jeszcze nie masz zaproszen, trzeba sie wziasc do roboty mnie zmotywowwaly dziewczyny na watku ze tyle maja zalatwione
Edytowane przez pomarancza24
Czas edycji: 2011-04-05 o 10:58
|
|
|