Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-05, 12:03   #491
biedroneczek
Raczkowanie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
no to u mnie są nauki co czwartek i dopiero mamy 3 odhaczone w ten czwartek 4 a jest ich 10. Ale to zależy ostatnio trwały 15min. Byłam w hurtowni i dziewczyny powiem tak: Stock i wszystkie inne produkowane przez Sobieskiego mają wysokie ceny i raczej nie ma opcji żeby staniały cena zaczyna się od 21zł. Znalazłam tani krupnik po 17.45 i to uwaga w E.Leclerc pytałam się czy można kupić 11 kartonów (w 1 kartonie jest 12sztuk) a ona powiedziała że bez problemu. Wróciliśmy do domu to przetrawić i mamy do wyboru w tj samej cenie: Gorzką Żołądkową De Lux albo Krupnik?? co byście wybrały??
ja zdecyduje się chyba na krupnik. Brat też obiecał mi załatwić mniej więcej po 17 zł. Przeważnie wszystkim smakuje(tylko mojej mamie nie), a ma dużo ładniejszą butelkę niż de lux. Wiem, że wygląd nie jest najważniejszy, ale dla mnie też się liczy
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora