Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-05, 12:22   #4501
traicionera
Zakorzenienie

Dot.: Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
pomysle i zobacze co z tym dentysta.. ale skoro mowisz ze mozna w czasie karmienia to chyba poczekam. bo i tak pierwszy dzien mnie bolal w sobote, a teraz z dnia na dzien coraz mniej wiec moze dotrwam do konca. to moze u mnie tez sie zacznie porod od zeba fajnie by bylo, nie musiala bym czekac dlugo na wyrwanie go, i bym juz miala malego przy sobie. a tak zapytam czy wy wierzycie w to ze spacer niby przyspiesza porod???? bo tak czytam na internecie i strasznie odmienne zdania sa wiem tyle ze jak sie chodzi duzo to zjezdza dzidzia nizej i naciska bardziej na szyjke wiec moze cos w tym jest?? skoro jak mi sie zaczela skracac szyjka to kazal mi lezec caly czas.
mi sie ząb uaktywnił dokładnie po porodzie i wczoraj byłam u dentysty, czyli dokładnie 4 dni po (gdyby przyjmowali w niedziele, to bym poszła od razu). Tak to ból uśmierzałam paracetamolem/ketonalem, bo nie przenika do mleka matki i mi dawały położne.

co do spacerów to, chodziłam sporo, trzymając się tak blisko domu w razie czego i co-urodziłam po terminie i miałam wywoływany poród.

Ja cały czas mam doły, jeszcze przez te problemy z karmieniem, ale wiem, ze to normalne jest, hormony, wymęczony organizm plus tyle nowych obowiązków.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora