Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brąz ZIMNY czy POPIELATY. część II - wątek zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-05, 13:07   #477
DMkAnia
Strażnik Wizażu

Dot.: Brąz ZIMNY czy POPIELATY....czescII -wątek zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez zyta82 Pokaż wiadomość
A czy to jest taka ziołowa, czy bardziej chemiczna henna, a może masz doświadczenia, może ktoś robił lub czytałaś gdzieś czy to jest ściągalne, czy jak już się zafarbuje to potem tylko ścięcie koloru wchodzi w grę? Widziałam Twój kolor, fajnie wygląda, ale to juz jest spłukany, czy od razu po nałożeniu? Wiesz......jakbyfarba nie wyszła to pal pięć, zawsze się coś wymyśli, a jak henna zamknie łuski po tych paru godzinach trzymania a kolor wyjdzie conajmniej dziwny to...może nie puścić tak łatwo
Jak się zachowują Twoje włosy?
To jest prawdziwa henna, dokładnie TA. Zdjęcie zostało zrobione dzień po farbowaniu, jeszcze się zmienił, bo miał na to do 48h. Nic się nie wypłukało, bo henna łączy się z keratyną włosa. Są błyszczące, trochę grubsze. Nie wiem czy ktoś próbował ściągać hennę, ale wątpię żeby to się udało nie mam pojęcia. Toczyła się taka rozmowa na wątku o hennie, trzeba poszukać. Ktoś tam bardziej kompetentny się wypowiadał na ten temat. To było moje pierwsze farbowanie, więc za dużo nie napiszę. Oczywiście henna za pierwszym razem może nie "złapać" tak dobrze koloru, trzeba powtórzyć za jakiś czas. GALERIA hennowa. Zobaczcie na pierwsze zdjęcia, dokładnie ta sama, którą ja robiłam. Tylko w innym oświetleniu, innym aparatem...czyż to nie chłodny brąz?
POST nie wiem na ile wiarygodny, ale chyba dziewczyna wie co mówi

"Świat przeszkadza mi w życiu."

Edytowane przez DMkAnia
Czas edycji: 2011-04-05 o 13:14
DMkAnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując