Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dziewczyna, która mnie zaczepia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-05, 13:51   #9
pam5
Raczkowanie

Dot.: dziewczyna, która mnie zaczepia

Nie,mój facet na pewno jej nie zna. On chciał załatwić z nią sprawę,podejść ze mną, zapytać, ale Ona wtedy ucieka.Zaczepia gdy jestem akurat sama. Ale słyszałam też,że zaczepiała inne dziewczyny. Moja koleżanka z pracy będąc w tym markecie gdzie Ona pracowała(tamta dziewczyna co mnie zaczepia była przeniesiona na informację) widziała jak uśmiechała się do klientów, a jednocześnie słyszała jak pod nosem bluzgała na niektóre wchodzące i wychodzące dziewczyny od suk i k...w,itp.Mówiła tak do innej osoby,która stała z nią na informacji.Tak jakby sobie jakoś upatrywała z góry ofiary. Tylko, u mnie trwa to strasznie długo Inaczej miałabym to gdzieś. Zaczepiała też moją inną koleżankę z pracy gdy chodziły razem do szkoły, choć do innych klas. Ta moja koleżanka mówiła, że bardzo się Jej wtedy bała.A później całkiem rozeszły się ich drogi i więcej Jej nie widywała.No Ale Jej nienawiść do mojej koleżanki tłumaczę tym,że moja koleżanka jest b.atrakcyjną dziewczyną. Ja chyba przeciętna jestem,tylko biust mam duży...no ale to chyba nie jest żaden powód.Do głowy by mi nie przyszło, choć policjanci poddali ma taką myśl,że może przeżywać jakąś fascynację...no ale ile ja jeszcze mam się męczyć????Chcieliśmy z moim TŻ konfrontacji na komendzie,żeby wyjaśniła o co chodzi, ale policji moja sprawa w ogóle nie interesuje(( Na pewno też ze sobą nie kręcili, Ona jest od nas dużo młodsza, jak zaczęła mnie zaczepiać, była siksą. Wygląda na bardzo zkompleksioną. Teraz tleni się na biało,ubiera na żarówiasty róż, jest czarna po solarce i ma długaśne zielone tipsy.A w gębie tak niewyparzone,że hoho

Edytowane przez pam5
Czas edycji: 2011-04-05 o 13:58
pam5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując