2011-04-05, 15:09
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII
Cytat:
Napisane przez Kotka17
już wklejam, wlosy ściągnęłam 27.03
moja koleżanka z drogeri ma bo płaskostopie ma
a tu fotki
1,2 - mój odrost dzisiaejszy
3- moja obecna długość i gęstość wlosy lekko pofalowane po zawijasku nocnym poprawione żelem rossmanowskim
|
Noo faktycznie ładnie urosły 
Cytat:
Napisane przez asiabb1983
JESTEM KOBITKI!
co prwada tylko na chwilke bo zaraz zmykam ,ale chciałam wstawić wam fotki w świetle dziennym.
i co? chyba nie jest tak zaróżowo  włsoki są jaśniejsze to fakt, ale jednak spodziewałam się lepszego efektu  pozoatym mam taką poświate jakby popielatą i nie wiem czy to się jeszcze spłucze i będzie jaśniej czy nie  w niektórych miejscach wydaje mi się normalnie żółtawo rudo  nie wiem już co myśleć  chyba ciemny kolor jedynie wychodzi u mnie dobrze
Bunny ,Adzi czy u was też tak na początku wychodzi jakby szarawo-popielato ? czy przy następnym farbowaniu wyjdzie już jaśniej i równiej ? bo ja chyba nigdy nie zrównam tego koloru
wstawiam fotki przy oknie :
1,2,3
4- boki włosów zalatuje żółcią 
5- tył głowy żółto -rudy a zaczęłam od tyłu farbowanie 
|
Faktycznie tył troche rudawy, ale i tak lepiej niz było!
Cytat:
Napisane przez Yattamanka
Tak Ci ładnie wychodzi, co to za kombinacje
Przód superaśnie, a tył faktycznie rudawo - a farbowałaś najpierw tył a potem przód? 
|
Kurcze... ja zawsze nakładam najpierw tył a i tak mam tył rudy 
Cytat:
Napisane przez xLADYx
a to święta już niebawem  nie lubię wielkanocy tzn są one takie obojętne mi nie ma tej magi jak na boże narodzenie
ostatnio E20 i garnier E0 chyba garnier był ostatni czaiłam się na matrixa Snow ale ona pisała ze się wypłukał  i nie wiem co robić mi chodzi tylko o odrost bo ja całości nie robię 
---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------
z przodu rewelacja 
|
A co z tym E0 nie tak? A garnier 111? On jaśniutki wychodzi... na moich pamiętam odrost to miałam mega jasny. Wiec na twoich tymbardziej powinien być.
Cytat:
Napisane przez Kotka17
mi każdy katecheta czy ksiądz mówił że wielkanoc ważniejsza
|
mi tez tak mówili 
Cytat:
Napisane przez xLADYx
Dla katolika ważniejsza jest Wielkanoc bo stąd wynika jego wiara. Dla przeciętnego Polaka ważniejsze jest Boże Narodzenie, bo to święto rodzinne bardziej rodzinne niż Wielkanoc tak uważam  W Wielkanocy brakuje tej magii świąt  chociaż malowanie jaj tak samo jak choinka to dla mnie nuda ale prezenty to już inna bajka  nie powinnam narzekać bo w Wielkanoc odwiedza nas zajączek  
a jeśli ktoś lubi ubierać choinkę i malować jaja to spoko nie mam nic do tego  ktoś musi bo nie byłoby świąt 
|
Amen
|
|
|