Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-05, 15:09   #706
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII

Cytat:
Napisane przez Kotka17 Pokaż wiadomość
już wklejam, wlosy ściągnęłam 27.03

moja koleżanka z drogeri ma bo płaskostopie ma

a tu fotki
1,2 - mój odrost dzisiaejszy
3- moja obecna długość i gęstość wlosy lekko pofalowane po zawijasku nocnym poprawione żelem rossmanowskim
Noo faktycznie ładnie urosły
Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
JESTEM KOBITKI!

co prwada tylko na chwilke bo zaraz zmykam ,ale chciałam wstawić wam fotki w świetle dziennym.
i co? chyba nie jest tak zaróżowo włsoki są jaśniejsze to fakt, ale jednak spodziewałam się lepszego efektu pozoatym mam taką poświate jakby popielatą i nie wiem czy to się jeszcze spłucze i będzie jaśniej czy nie w niektórych miejscach wydaje mi się normalnie żółtawo rudo nie wiem już co myśleć chyba ciemny kolor jedynie wychodzi u mnie dobrze

Bunny ,Adzi czy u was też tak na początku wychodzi jakby szarawo-popielato ? czy przy następnym farbowaniu wyjdzie już jaśniej i równiej ? bo ja chyba nigdy nie zrównam tego koloru

wstawiam fotki przy oknie :
1,2,3
4- boki włosów zalatuje żółcią
5- tył głowy żółto -rudy a zaczęłam od tyłu farbowanie
Faktycznie tył troche rudawy, ale i tak lepiej niz było!
Cytat:
Napisane przez Yattamanka Pokaż wiadomość
Tak Ci ładnie wychodzi, co to za kombinacje

Przód superaśnie, a tył faktycznie rudawo - a farbowałaś najpierw tył a potem przód?
Kurcze... ja zawsze nakładam najpierw tył a i tak mam tył rudy

Cytat:
Napisane przez xLADYx Pokaż wiadomość
a to święta już niebawem nie lubię wielkanocy tzn są one takie obojętne mi nie ma tej magi jak na boże narodzenie

ostatnio E20 i garnier E0 chyba garnier był ostatni czaiłam się na matrixa Snow ale ona pisała ze się wypłukał i nie wiem co robić mi chodzi tylko o odrost bo ja całości nie robię

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

z przodu rewelacja
A co z tym E0 nie tak? A garnier 111? On jaśniutki wychodzi... na moich pamiętam odrost to miałam mega jasny. Wiec na twoich tymbardziej powinien być.

Cytat:
Napisane przez Kotka17 Pokaż wiadomość
mi każdy katecheta czy ksiądz mówił że wielkanoc ważniejsza
mi tez tak mówili

Cytat:
Napisane przez xLADYx Pokaż wiadomość
Dla katolika ważniejsza jest Wielkanoc bo stąd wynika jego wiara. Dla przeciętnego Polaka ważniejsze jest Boże Narodzenie, bo to święto rodzinne bardziej rodzinne niż Wielkanoc tak uważam W Wielkanocy brakuje tej magii świąt chociaż malowanie jaj tak samo jak choinka to dla mnie nuda ale prezenty to już inna bajka nie powinnam narzekać bo w Wielkanoc odwiedza nas zajączek

a jeśli ktoś lubi ubierać choinkę i malować jaja to spoko nie mam nic do tego ktoś musi bo nie byłoby świąt
Amen
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora