2011-04-05, 15:17
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Cytat:
Napisane przez marzena_S
Właśnie zamówiłam łóżeczko z materacem i komplet pościeli na zmianę- na zdjęciach wszystko wygląda cudnie  , ciekawe jak będzie na żywo. 
|
Ja mam łóżeczko hippo i wygląda rewelacyjnie Ma za to wielką wadę - mam to z szufladą (a nie opuszczaną barierką) i ono nie ma regulowanej wysokości:/ Tzn nie ma zrobionych dziur w miejscu, gdzie się montuje kołki na stelaż na materac kiedy maluch jest noworodkiem (ta najwyższa pozycja). Niestety ciężko jest wywiercić te 4 dziury, bo przeszkadzają szczebelki i nie da się włożyć wiertarki pod kątem prostym. Te dziury powinny być wywiercone w produkcji przed sklejeniem. Łóżeczko nie ma też 2 wyjmowanych szczebelków. Dlatego ja jestem zła, że to łóżeczko kupiłam mimo, że jest ładne.
---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------
Cytat:
Napisane przez brumek
Nie dziwcie się dziewczyny, bo od 1 kwietnia takie sa wytyczne. Każda ciężarna ma mieć 75 
|
Ale fart - poszłam kilka dni wcześniej
---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------
Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey
W ogole nawet nie zdawalam sobie sprawy do tej pory jak mi nogi puchna. Pozycja siedzaca juz niestety nie dla mnie...
|
Ja nie wiem, jak mogłabym wytrzymac przed kompem w pracy te 8 h. Zwolnienie mnie uratowało. Nawet teraz jak posiedzę przed kompem pół godzinki, to mi kręgosłup wysiada.
|