2011-04-05, 14:16
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
Cytat:
Napisane przez raingirl
Pan doktor nam opowiadał, że przed jednym pomnikiem w mieście zrobiono rabatę właśnie z kapusty ozdobnej - ładnie wyszło, wszyscy byli zadowoleni. Na następny dzień z rana kapust już nie było - okoliczne pijaczki podprowadziły ją na bigos 
|

Cytat:
Napisane przez ardillka
Ale was wzięło na te suknie :P To ja się też moją pochwalę :P Ale nie mam zdjęcia jak w niej wyglądam..
|
Piękna Ciekawi mnie, jak się prezentuje na żywo. Szkoda, że nie masz zdjęć.
Cytat:
Napisane przez raingirl
Miałam już wybrany model a wiedziałam, że u nich są podobne sukienki i chciałam się upewnić i zobaczyć czy może są tańsze  a że mam rodzinę w Koszalinie, to pojechałam ich odwiedzić (i przy okazji salony ślubne też  ) i po drodze zajrzałam tam. Bardzo fajny salon, sukienka bardzo podobna do mojej była tańsza, ale tylko o 200zł a nie kalkulowałoby mi się jeździć na przymiarki i jeszcze później z suknią się pchać do domu taki kawał drogi przy takiej oszczędności.
|
Ja mam blisko, ok. pół godzinki drogi. Rzeczywiście fajny salon, mają duży wybór, no ale ceny zwaliły mnie z nóg, jak pojechałam, bo nie miałam wcześniej pojęcia, ile mogą kosztować suknie ślubne 
W koszalińskich salonach też byłam, ale jakoś nic nie przypadło mi do gustu.
|
|
|