Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Przespałam się, ale nic nie pomaga, ćmi mnie mózgownica 
Ewesko, jesteś mistrzynią organizacji, wszystko masz ustalone, wszyscy wiedzą, co robić, normalnie zazdroszczę! Jak to możliwe, że nie dostałaś zbudynienia w ciąży? No i brzuch zdecydowanie się obniżył! 
Andziot, w MC powiem, że spodziewam się dziecka-zmarzlucha i wydębię rabat 
Anulinko, tekst lekarza co najmniej nie na miejscu. Porażka Naprawdę nie kumam, jak mogą zdzierać za badania ciężarnych jeśli mam być szczera, to do tej pory płaciłam tylko za USG 2 razy po 120 zł, bo chciałam do konkretnego lekarza. Jednak mam ten abonament z pracy i wszystkie wizyty, badania, usg miałam za darmo. Po zmianie prowadzącej ciążę wizyty i badania mam na NFZ, USG opłaciłam sama j.w.
Przecież to zbankrutować można!
Gusiagatko, nie dziwię się Mamie, że nie wierzy
Dorko, ale w czym problem, najwyżej rozliczymy się z opóźnieniem, a poza tym są jeszcze telefony podeślij na PW, który kocyk, podaj adres, ja wyślę w przyszłym tyg. i ew. smskiem wyślę nr konta i kwotę
Antropia, nie poznałam Cię, sliczny brzuch Nie kupuję żadnych kaftaników, mam chyba ze 3, kolorowe, rozpinane, ale to raczej na body w ramach sweterka będę zakładać
Aliczko, o trwałości firmówek pewnie wiele z nas się przekonało my tu na tapecie te easytone 
Grazin, Moria, dzięki za opinię o bańkach, jutro będą moje 
Moria, drogo wychodzą te butki, jednak na allegro bardziej się opłaca. Przymierzę sobie, obczaję kolory na żywo i zamówię na all. No chyba, że okaże się, że moja koleżanka-która-ma-wszędzie-zniżki, ma też tam 
A opuchlizna zejdzie na bank, nic się nie martw 
Mango, gratuluję dużego syneczka! Zdrowo rośnie 
Lolko, ten żółty jest taki jasny pastelowy, bardzo ładny kupujemy?
|