Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-05, 15:54   #504
Magdzia0108
Zadomowienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Wy chyba powariowałyście.... lecicie jak oszalałe. Nie było mnie kilka dni, bo umieram przez grypę jelitową, a tu tyle popisane.

Też chcę mieć tuby strzelające, chyba to efektownie wygląda

kotek6 to twój kamerzysta, co podałaś linka? Jak tak, to bardzo mi się podoba, super filmiki co poniektóre ma i akurat taka muzyka, która mis ię podoba.

Seagirl a ja nie zdążyłam zobaczyć twojej sukni

marryzet chyba sobie robisz jakieś jaja z tym zespołem. Oni tak jakby sobie sami robili żarty....

Ta Ziaaa to jakaś szalona jest na punkcie wesela. W sumie jak ma kasę to fajnie, niech się bawi, wymyśla różne rzeczy na ten specjalny dzień. Sama bym tak chciała. A co do ich filmiku o tym jak się poznali, to nie podoba mi się właśnie te jej opowiadanie, jakoś tak sztucznie to mówi, ale ujęcia śliczne, w końcu to mpstudio

A ja dzisiaj siedząc w domu na L4, szukam dj na wesele, chyba coraz bardziej jestem za dj z TŻ niż za zespołem. Jakoś nie podobają mi się wykonania zespołów różnych piosenek. Tak tandetnie to wygląda (nie obrażając oczywiście tutaj żadnej z PMek)

Madziniusia nawet jeśli temat nie będzie taki jaki ma być do końca właściwy, to promotor ci na pewno pomoże to właściwie skonstruować. po to on jest m. in.

Wg mnie to oni są innej wiary z tego filmiku co pokazała beat@ bo tam nie ma księdza, tylko jakaś kobieta udziela im ślubu. Więc może u nich to jest normalne. Tak samo przecież czarnoskórzy inaczej śpiewają swoje pieśni w kościołach, wariują, szaleją i nie widzą w tym nic złego.

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora