Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 15:16   #4408
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Madzia - ja mogę Ci wytłumaczyć słupki tylko nie wiem czy mi się uda. Słupki na szydełku robimy tak że jak masz tą jedną pentelkę na szydełku to na szydełu nawijasz nitkę i dopiero wbijasz w oczka te w już przerobionym materiale. Nabierasz nitkę i przewlekasz tylko przez dwie nitki czylli będziesz miałan tą nowa i tą pierwszą, znowu nawlekasz i przerabiasz te dwie ostatnie i zostajesz z tą nową. Jasne?
niby wiem o czym piszesz, ale nie jestem pewna czy nie będę źle robiła. Bo ja narazie to jak mam pentelkę to wbijam w te oczka i nitke przewlekam przez oczko i pentelkę, i to tak dosyc ciasno wychodzi. Ja to chyba muszę bardziej obrazowomoże na you tube mają jak to robić

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Tylko że z tymi trampkami jest problem straszne z nich śmierdziele (gumy zapach) jak myślicie czy to wywietrzeje czy już tak zostanie Bo jak tak ma zostać to do babci na ogród chłopakom zostawię. A jak śmiesznie kupować jedne rozmiar 34 a drugie 23

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora