2011-04-05, 16:16
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
Cytat:
Napisane przez emillia006
Hej dziewczynki! Mozna sie dolaczyc do watku? 
|
Hi
Cytat:
Napisane przez AinaN
Ja tez dziś miałam koszmar.
O dziwo w tym śnie byłam ubrana i umalowana jak do ślubu przystało 
Ale wchodzimy do kościoła, i się okazało, ze to nie ten kościół, w którym planowaliśmy wziąć ślub. Pełno obcych ludzi w ławkach, a ja sobie myślę "matko, pewnie w naszym kościele masa ludzi na Nas czeka. A my tu! I sobie pomyślą, że ślub odwołany. Ale wstyd!  " No, ale pal licho. Najbliższa rodzinka była.Podchodzimy pod ołtarz, a tam... jedna ławka zamiast krzeseł  No to ja kiecę w górę i przez tą ławkę przechodzę żeby sobie siąść... i obudził mnie dziadek, żeby powiedzieć, ze wujek Heniu ma ten ukorzeniacz do drzewek i mam nie kupować 
Tak więc nie wiem czy tym razem udało Nam się pobrać 
|

Cytat:
Napisane przez AinaN
ja używam czekoladowego brązu 
Ale ostatnio w chwili słabości zdradziłam Casting z Syoss. Pierwszy i ostatni raz 
Przed ślubem uśmiechnę się do Castingu 
|
Ja tak samo i firma i kolor na ślub
Cytat:
Napisane przez happy2gether
Któraś z Was mnie pytała co to wczepiak
A więc wczepiak jest wtedy, kiedy mocno, mocno, mocno wtulam się w TŻ tak, że moja buzia idealnie mieści się pomiędzy jego ramieniem a głową  i wtedy ściskam go całego łapkami i wdycham jego zapach 
|

Cytat:
Napisane przez raingirl
Przez te kapusty ozdobne mi się przypomniała historyjka z wykładów z roślin ozdobnych. Pan doktor nam opowiadał, że przed jednym pomnikiem w mieście zrobiono rabatę właśnie z kapusty ozdobnej - ładnie wyszło, wszyscy byli zadowoleni. Na następny dzień z rana kapust już nie było - okoliczne pijaczki podprowadziły ją na bigos 
|

Z. 30.6.14 
A. 7.2.17 
G. 9.1O.18
|
|
|