2011-04-05, 17:16
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
Cytat:
Napisane przez ardillka
U mojego to nie przejdzie, musi zmierzyć, bo ma większe gabaryty. Będziemy po prostu chodzić i szukać tylko tam gdzie można zmierzyć. Tak jak teraz :P:P
|
Mój jest szczuplutki, kupiliśmy koszulę SLIM i pasuje 
Cytat:
Napisane przez Elfka86
a u mnie druga synowa była wcześniej niż ja, więc oczywiście kochana jest bardziej niż ja 
|
Moja teściowa nie ma jeszcze synowej, będę pierwsza (i jedyna, bo od jedynego syna) 
Cytat:
Napisane przez AinaN
elegancka koszula nocna to jest to  mam nadzieję, ze wziełas 
|
Jasne, taka okazja 
Cytat:
Napisane przez Elfka86
Oj ceną zdecydowanie - przecież to buty na raz i do kosza  a jak szukałam to wszędzie całe białe kosztowały od 120 do 200 zł  za moje dałam 89 zł i tak czy inaczej uważam, że to kasa w błoto -
|
Też się sugerowałam ceną Kupiłam za 84 zł chyba 
Cytat:
Napisane przez passion80
chyba jej sie nei podobała ta robota 
|
Ta pani to chyba tam nawet właścicielką była 
Cytat:
Napisane przez dottta
 jestem w szoku - mój małż codziennie chodzi w koszulach, nie zależnie czy to do pracy czy na zakupy (taki ma "styl"), trochę ich już w życiu kupił (koszul ma chyba z 50  ) i ZAWSZE mierzy. Nigdy mu nikt nie odmówił czy krzywo spojrzał - wręcz panie w salonie namawiają aby zobaczyć jak leży, czy rękaw dobry na długość (małż jest wysoki a szczupły i ma długie ręce) itd. Nigdy by nie kupił koszuli bez mierzenia 
|
A mój koszul nie lubi i rzaaadko nosi. I nie przepada za chodzeniem po sklepach, więc tam gdzie kupował garnitur, wybrał też od razu krawat i koszulę, żeby mieć z głowy
|
|
|