Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lekka,zgrabna i powabna - moje triki na piękną figurę
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-05, 17:04   #1
Dobika
Raczkowanie

Wink

Lekka,zgrabna i powabna - moje triki na piękną figurę

Cześć dziewczyny!
Wiosna piękna do nas kroczy,z każdym dniem co raz bliżej!Piękne i słoneczne dni zastąpiły (w końcu!) tą szarugę,a co za tym idzie?Oczywiście czas na zmiany!Przecierz każda z nas chcę być piękna,zgrabna i pokazac wiecej ciałka,tu i owdzieA więc czas wziąc się do "roboty" i osiągnąć zamierzony cel!!!
A tak szczerze mówiąc,nie jest to,wcale,takie trudne - odrobina wysiłku,mocna motywacja i chęć do działania
Przez długie,długie lata ćwiczyłam aerobik,pływałam,tańczyła m i ..wogulę prowadziłam bardzo,ale to bardzo aktywne życie,wręcz nie mogłam usiedzieć "na tyłku", jak się mówiWięc "katowanie się" dietami,odmawianie "słodkich", i nie tylko,przyjemności wręcz nie miało miejsca!
Ale cóż,czasy się zmieniają,właśnie skończyłam 30lat,mam trójkę dzieci,jestem spęlniona i bardzo szczęśliwa,ale ...moja figura,niestety, już nie jest taka,jaką bym chciała.
Lecz mam na to swoje (SPRAWDZONE) sposoby,z którymi pragnę się podzielić z Wami, i jestem przekonana,że można wszystko naprawić i osiągnąć wymarzony cel,cieszyć się pięknym ciałem - wystarczy tylko bardzo chcieć!!!
No to zaczynamy...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 058.jpg (144,4 KB, 106 załadowań)

Edytowane przez Dobika
Czas edycji: 2011-04-05 o 17:10
Dobika jest offline Zgłoś do moderatora