2011-04-05, 17:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)
Cytat:
Napisane przez anciaahk
Natko, dla mnie to kompletna abstrakcja, że będę mieć dziecko, malutkie, że za kilka miesięcy będzie leżeć w łóżeczku - nie umiem sobie kompletnie tego wyobrazić. To będzie totalny przewrót.
To jest chyba ciążowe lenistwo! Mam tak samo, nie mogę zupełnie zmusić się do nauki, siedzę przed TV i kompem i nie chce mi się zupełnie nic. Dzisiaj nawet nie posprzątałam.
|
Ja też jakoś ciężko to przyjmuję do wiadomości
Mogę robić wszystko byle się nie uczyć i nie pisać pracy
Cytat:
Napisane przez cotynato
Dla mnie niesamowite jest to że jest we mnie mały człowieczek od 17 tygodni. Jak pomyślę jaki to kawał czasu, szok. Aż się wzruszam  i jak pomyślę, że jeżeli wszystko będzie ok to urodzi się taki mału urwis który będzie podobny do mnie i do mojego tż to aż nie wierzę. I jeszcze jak sobie pomyślę, że ja i tż będziemy dla niego całym śiwatem, miłością i w ogóle  i że będę mogła przytulać, przebierać, uczyć wszystkiego, bez krępacji jak to dotąd doświadczałam przy nie swoich dzieciach ... to cudne 
|
Bardzo ładnie to napisałaś To się nazywa "cud życia" właśnie Ehh
Cytat:
Napisane przez anciaahk
Skumałam wreszcie o co chodzi z tym waszym liczeniem tygodni ciąży. I chodzi o to, że kiedy ja liczę 18tc, to on jest faktycznie skończony, a zaczęty 19 tc, jeśli liczy się od 1 dnia ostatniej @. Wtedy by oznaczało, że 1 tc ciąży skończył się w 7dc.
|
Haha w końcu
liwaczka gratki za udaną wizytę ale za wspomnienie o frytkach to 
Cytat:
Napisane przez bianeczkaa
u mnie na usg było dokładnie jak w tej książce 
|
A w którym fragmencie? Bo ja już ją całą przeczytałam
|
|
|