Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Codzienne Jadłospisy XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 17:52   #830
emelie
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy XIV

Cytat:
Napisane przez pozytywna-wariatka Pokaż wiadomość
U. / errr...

1śn -
owsianka eksperymentalna, ale pyszna! - 4 łyżki górskich owsianych, łyżka płatków amarantusowych, łyżeczka kaszki lnianej, łyżka słonecznika, łyżka sezamu, garść żurawiny, szklanka mleka sojowego. ( wyszło bardzo dużo - nie mam pojęcia czemu. ) skoro było dużo, to ok, ale dodałabym świeży owoc
2śn - serek wiejski lekki, półtorej orzechowej babeczki. serek powinien być zwykły, babeczki dwie i coś bym tu dodała - może orzechy albo wkroiłabym owoc do serka
obiad - ( na dwa razy ) miseczka zupy pomidorowej z garścią orkiszowego makaronu. ) ok, skoro się naprawdę najadłaś
rower, 2 h.
porcja flądry morskiej z pary z przyprawami, łyżka buraczków, sporo sałaty lodowej z pomidorem i sosem jogurtowym, dwa ogórki kiszone. ok
kolacja - planuję jajecznicę z dwóch jaj lub dwa filety śledziowe w sosie jogurtowym. dodałabym warzywa. skoro U/R to może być bez węgli
[/COLOR]
jw.
nie widzę orzechów ani owoców, reszta uwag wyżej albo później na PW ;>

Utrzymanie z serii 'pysznie i rozpustnie'

Śniadanie: gruby omlet biszkoptowy z mąki pszennej pełnoziarnistej posmarowany grubo masłem orzechowym i nutellą, obłożony plasterkami z całego banana i sypnięty cynamonem; Inka karmelowa z mlekiem i miodem
II śniadanie: sałatka chilli z indyka, brązowego ryżu i warzyw; gruszka
Obiad: grillowana pierś z kurczaka oblana sosem barbecue; domowe pieczone frytki z ketchupem; sałatka z miksu sałat, papryki, pomidora, czerwonej cebuli, kukurydzy, z przyprawami i oliwą z oliwek; świeżo wyciśnięty sok pomarańczowy
Podwieczorek: serek wiejski (200 g) z miodem i nerkowcami; princessa orzechowa; zbożówka z mlekiem i miodem
Kolacja: sałatka ze szpinaku, ogórka, truskawek i dressingu; razowy tost z masłem czosnkowym; herbata z syropem klonowym

Edytowane przez emelie
Czas edycji: 2011-04-05 o 17:58
emelie jest offline Zgłoś do moderatora