Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -lato 09
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-05, 19:00   #2193
mariolasl
Zakorzenienie

Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l

Dzieki za gratki
ciesze sie z postepow, bo 27.04 idziemy znowu na kontrole i beda mnie "torturowac" znowu ile mowi, co mowi, a czy zdania, a czy to, a czy siamto . Wiem, ze nie chca niczego przeoczyc, ale czasami mam wrazenie, ze oczekuja od niego wiecej niz od innych dzieci, bez problemow, a ja sie stresuje.

Truheart , milo cie widziec

I naprawde dziewczyny, wasze dzieci malo nie mowia , Antonio tez mial przestoj 3 miesiace, ze doslownie nic nowego albo prawie nic, a od 2 tygodni nas zaskakuje prawie codziennie.

Czeko, mam nadzieje, ze przelew wkrotce przyjdzie
Wiem, jak sie stresujesz, moi rodzice tez sa uzaleznieni od takich rachunkow, na wplaty czekaja wieki, czesto bez grosza w portfelu i bez zaplaconych rachunkow, a odlozyc, aby takie pieniadze miec w razie W nie ma z czego.

Ola-Unhola, jak tam w pracy?
Miramej, co u ciebie?
Skierko, jak postepy cycowe?

moje dziecko po zmianie czasu wstaje o 7.00 lub krotko przed, ale

Ide zbierac sie do pracy, jutro jestem w domu z Antosiem, nie moge sie doczekac . Tak mi go zal, bo jakos pozno mu sie pojawil lek separacyjny i teraz placze jak zostawiam go z niania, a jak przyjezdzam po niego to tez placz, bo chcialby bawic sie z dziewczynkami