2011-04-05, 19:33
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic
Cytat:
Napisane przez justitia
kojarzycie te lakiery do paznokci Isadory, do tworzenia grafitti?
boots 17 wypuscil taki w jednym kolorze - zloto-srebrnym, za 4 funciaki... kupilam na sprobowanie i sie zakochalam... mam nadzieje ze dorzuca wkrotce wiecej koloro... 
|
odnosnie lakierow do paznokci, to mi sie super tani zakup ostatnio trafil w b&m. lakier rimmel lycra pro z duzym pedzelkiem za 69p!! a w sklepach sa normalnie po ponad 4 funty. nie bylo ceny na polce, wiec zaryzykowalam a tu taka niespodzianka przy kasie. poszlam wczoraj po inne kolory i juz nie bylo. a ten szeroki pedzelek calkiem fajny i jak dla mnie ulatwia malowanie. pierwszy raz mam lakier z takim pedzelkiem.
Cytat:
Napisane przez justitia
ale cichutko................. ................
|
Cytat:
Napisane przez mrowkaa06
No rzeczywiscie cisza niesamowita, gdzie wszystkie jestescie? 
|
najwazniejsze, ze jak sie widzimy to sie buzie nam niezamykaja i jestem pod wrazeniem jak nam czas razem szybko mija! 
jak wam dzien minal? ja bylam na dniu integracyjnym i nie bylo najgorzej. smieszne jedno zadanie mielismy. dostalismy 3 kartki z bloku tekturowego, 4 kartrki bibuly, sznurek, nozyczki, worek, tasme klejaca, talerzyk papierowy i jajko. zadanie polegalo na zrzuceniu jajka z jak najwiekszej wysokosci, zeby sie nie potulko to mi sie calkiem podobalo i przyznam sie, ze udalo nam sie zrzucic jajko ze 105 cm i sie nie potuklo!! inne zadanie to wymyslic nazwe logo druzyny i wyjasnic dlaczego takie, dali nam biale koszulki i specjalne farbki do malowania po materiale i mielsimy zrobic koszulki dla siebie. tez calkiem fajna zabawa
|
|
|