Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki cz. VII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-05, 18:37   #2535
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość

Jak to na egzorcyzmach?
normalnie zabrałam się z moja kolezanką, która zbiera się ze znajomymi jej rodziców to w takiej wiosce w salkach katechetycznych jest, mam nadzieję, że mnie jeszcze kiedys zabiorą

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
No ta dziewczyna miała inaczej na imie. Chodziło mi o to,że ten film dokumentalny z odgłosami jest jakby "inspiracją" do Emily. To ja słuchałam oryginalnych głosów z napismai polskimi. Przekleństwa, te demony musiały się przedstawić i jakby przyjąć wyższość Matki Boskiej.
oglądałam też połowę "Egzorcysty" i był to jak na razie jedyny film na którym mnie tak zmuliło...
no tez to widziałam, ale to było na innej zasadzie, bo w filmie ona umarła za grzechy ludzkie i sama to na siebie wzięła a ta dziewczyna na egzorcyzmach której byłam wstąpiła do sekty i zawarła pakt z diabłem na czarnej mszy
no i na tych egzorcyzmach na których ja byłam to to wyglądało zupełnie inaczej, bo ten demon nie chcę wyjsc i normalnie sobie gada z ksiedzem, z ludźmi, ogólnie bywa czasem śmiesznie, bo ksiądz czasami robi z niego idiotę jakkolwiek głupio to brzmi (no i sypie się dużo więcej przekleństw niz w filmie dokumentalnym) ja cały czas próbowałam uchwycic jej wzrok, ale kiedy widziała, ze się jej przypatruje to uciekała wzrokiem, a jak ja wynosili związaną to ten demon spojrzał się na mnie i powiedział "na co się gapisz su*o" jakos mnie to nie ruszyło, czułam teki wew spokój
ogólnie niesamowite przeżycie

Nakarm pieska

Wymienię

Edytowane przez NaKrawedzi
Czas edycji: 2011-04-05 o 18:41
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując