Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-05, 19:52   #995
mrowkaa06
Raczkowanie

Dot.: Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic

Cytat:
Napisane przez Gasienica Pokaż wiadomość
odnosnie lakierow do paznokci, to mi sie super tani zakup ostatnio trafil w b&m. lakier rimmel lycra pro z duzym pedzelkiem za 69p!! a w sklepach sa normalnie po ponad 4 funty. nie bylo ceny na polce, wiec zaryzykowalam a tu taka niespodzianka przy kasie. poszlam wczoraj po inne kolory i juz nie bylo. a ten szeroki pedzelek calkiem fajny i jak dla mnie ulatwia malowanie. pierwszy raz mam lakier z takim pedzelkiem.

najwazniejsze, ze jak sie widzimy to sie buzie nam niezamykaja i jestem pod wrazeniem jak nam czas razem szybko mija!

jak wam dzien minal? ja bylam na dniu integracyjnym i nie bylo najgorzej. smieszne jedno zadanie mielismy. dostalismy 3 kartki z bloku tekturowego, 4 kartrki bibuly, sznurek, nozyczki, worek, tasme klejaca, talerzyk papierowy i jajko. zadanie polegalo na zrzuceniu jajka z jak najwiekszej wysokosci, zeby sie nie potulko to mi sie calkiem podobalo i przyznam sie, ze udalo nam sie zrzucic jajko ze 105 cm i sie nie potuklo!! inne zadanie to wymyslic nazwe logo druzyny i wyjasnic dlaczego takie, dali nam biale koszulki i specjalne farbki do malowania po materiale i mielsimy zrobic koszulki dla siebie. tez calkiem fajna zabawa
Lakiery Rimella maja swietny ten pedzelek jak dla mnie le ja lubie tez lakiery No7, utrzymuja sie bardzo dlugo na paznokciach.

To fakt ze tematow nam nie braknie na spotkaniu

Moj dzien oczywiscie pelen smichu byl... Nic nowego
Ale sie dowiedzialam ze wygladam na rozmiar 14 i to wcale nie pomoglo moim glupim myslom w glowie ze nadal jestem gruba

No i gratuluje tego jajka!
mrowkaa06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując