2011-04-05, 19:52
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: dziewczyna, która mnie zaczepia
Cytat:
Napisane przez martynka89
No tylko dziewczyna musialaby sie zakochac bedac nastolatka. Teraz jest dorosla kobieta. Mysle, ze gdyby o zazdrosc chodzilo to po tylu latach dalaby sobie spokoj. No i dziwne, ze autorka uslyszala jak koles, ktory byl z dziewczyna pytal sie czy ma "sprawe zalatwic". Facet kreci z laska i mscilby sie na jakiejs pannie za to, ze kilka lat temu sprzatnela sprzed nosa faceta jego dziewczynie? Ale koles widocznie wiedzial o jaka "sprawe" chodzi.
|
Mogła powiedzieć "swojemu" ze to np autorka miała do niej jakieś "wąty",niewyjasnione sytuacje albo coś podobnego.(nachodziła,wyz ywała i tp )
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------
Cytat:
Napisane przez blackamor
Ja też się dziwię jak to wszystko może trwać już 13 lat!
Zabierz męża i mamę na komisariat, do tego może uda Ci się zdbobyć jakieś dowody.
Ona ma problemy z psychiką. Tak jak jej mama. Jej mamie nie układało się z facetami, a ona zachowuje się, jakby była zauroczona w Twoim mężu, którego wcale nie musi znać, po prostu sobie ubzdurała. Może i jego czasami śledzi, a nawet o tym nie wiecie?..
Może też jest zazdrosna, może coś jej kiedyś zrobiłaś przypadkowo - Jest wiele możliwości, ale najlepiej by było się tego dowiedzieć od niej samej.
Ona odpowiedziała:” to ta k…wa, tego k…wy C….(tu padło nazwisko mojego faceta). <---- Jednak najprawdopodobniej jest to związane z Twoim TŻ.
Może to wszystko ma głębsze podłoże. Można spekulować i spekulować, a mnie już palce bolą.
Ja bym ją już dawno rozerwała na strzępy.. Albo moja mama :brzydal:
|
ja bym też
|
|
|