2011-04-05, 21:56
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
ostatnie nadrabianie!!!
Cytat:
Napisane przez morenica
Witam w nowym wątku !
Ja dzisiaj znowu jakiś gorszy dzień mam. Płakałam...potem TZ mnie pocieszał, potem go wkurzyłam bo powiedziałam, że nie kupiłam fajek ale jednak kupiłam i się wkurzył na mnie...ale już jest ok
No i zaraz Go namówię na ostateczne wybieranie zaproszeń, zamowię próbki i się okaże co i jak dokładnie
|

Cytat:
Napisane przez happy2gether
napisałam konspekt 
|

Cytat:
Napisane przez the rock
Mi kiedyś powiedziano po chamsku że blond włosy brzydko wyglądaja w koku więc jest on zarezerwowany tylko dla ciemnych włosów
---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

|
ja mam kok a tez jestem blondi, co to za fryzjer 
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia
Zniknął
Powiem tak: rozstałam się z D.
Nie dałam rady na odległość ... Dopiero po 2 latach coś by u nas sie ruszyło... Jak już wymiękam to co dopiero za 2 lata.... Nie wytrzymałabym tyle eh.
No i nie dogadywaliśmy się ..... ile razy było "zmienie sie, zmienimy sie, nie klocimy sie od teraz" tak .... na 2 dni sie zmienilismy a potem dalej spalanie sobie nerwów nawzajem ... Tak bedzie lepiej moim zdaniem...
Zostaliśmy przyjaciółmi, że tak powiem.. Nie jesteśmy parą, ale jakiś kontakt utrzymamy.
|
woooooooooooo 
Cytat:
Napisane przez joanwi
|
jak bym wolala mniej "jajcarska" ale ogolnie ok
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia
Ale wiecie co Wam jeszcze powiem tak po cichu ? Mam już (dopiero?) 21 lat a jeszcze nie było dane mi troche poszaleć, poimprezować... Serio ...
|
no to czas zaczac.
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek
|
fiolet
woooo skoncyzlm nadrabiac!!!
|
|
|