Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-05, 22:37   #3721
Janis_
Zadomowienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
i tak najgorsze buty jakie widziałam to trampko-adidasy na szpilce wiem, ze ludzie kombinuja i robią rozne "mutacje" zeby stworzyc cos trendy ale dla mnie to juz przesada bleeeeeee.
Oj nie ma nic gorszego niż trampki na szpilce Dwie dziewczyny z mojej grupy są za to zakochane w tego typu butach Ja nie mogę na to patrzyć:P

Cytat:
Napisane przez Honey_Girl Pokaż wiadomość
Janis wycałuj od nas Czarka ! Gdyby wiedział ile ma fanek teraz..
Dobrze
Czarek teraz zakochany na wiosnę, co chwilę na nocne randki chodzi A w dzień sobie śpi na fotelu albo w jego ulubionym kartonowym pudle

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Janis
a jakim aparatem teraz robisz zdjęcia?
też sie zbieram na lustrzanke, ale nie znam sie na tym praktycznie w ogole.... W rtv euro agd mozna na nieoprocentowane raty kupić (jak zapewne w wielu innych miejscach, ale tam ostatnio kupowałam coś innegow iec wiem) i tak mnie bierze, żeby sobie prezent zrobic na wakacje. Poleciłabys jakąś?
Ja mam Olympusa E-510, kupiłam go już ponad 2 lata temu. Lustrzanka dość przyzwoita, choć z biegiem czasu jej funkcje trochę przestają mi wystarczać, nie radzi sobie zbyt dobrze w jakichś ekstremalnych warunkach:P Jak tylko uzbieram trochę kasy, to kupuję Nikona (bo za Canonami nie przepadam:P). Te dwie firmy słyną z bardzo dobrego sprzętu właśnie, głównie dla bardziej zaawansowanych fotografów, ale nie tylko oczywiście Myślę, że jak na Twoją pierwszą lustrzankę, to dobrze sprawdziłby się Nikon D3100 (ostatnio nawet czytałam o nim w jednym z magazynów fotograficznych, wypadł w teście lustrzanek bardzo dobrze - oczywiście uwzględniając jego kategorię cenową). Dodam jeszcze to, że oczywiście sam korpus aparatu jest bardzo ważny, ale kluczową rolę odgrywa też optyka. Choć myślę, że to już jest inwestycja drugorzędna, najpierw trzeba się oswoić z aparatem, poznać jego możliwości, testować w różnych sytuacjach... aż sama stwierdzisz, że przydałby się jakiś obiektyw o większych możliwościach

No i Par dobrze napisała też o tym kompaktowym aparacie Ja najpierw dość długo używałam zwykłej cyfrówki (analoga też - pozdrowienia dla Zenita), aż zdecydowałam, że pora na lustrzankę
z zimna drżę

Edytowane przez Janis_
Czas edycji: 2011-04-05 o 22:40
Janis_ jest offline Zgłoś do moderatora