Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gafy u ginekologa ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-05, 23:31   #71
allthatjazz
Raczkowanie

Dot.: śmieszne sytuacje u ginekologa :D

Moze nie jest to bardzo śmieszne ale dzieki tej sytuacji przestalam bac się i stresowac i wstydzic u ginekologa. Mialam nadzerke, dosc dużą i lekarz smarowal ja co tydzien roznymi preparatami. Kiedy nie bylo miejsc na wizyte powiedzial, zebym przyjechala do niego do szpitala. niestety byl bardzo zajety, wyglądał na wyczerpanego i w biegu wiec powiedzialam, ze nie bede zajmowac czasu bo sa pilniejsze przeciez przypadki ale on powiedzial, ze spoko. Musialam za nim prawie biec zeby bylo szybciej, w gabinecie rzucil do mnie 'szybko' wiec ja o malo się nie zabijając i potykając o wlasne nogi zaczęlam sciągac kozaki i reszte i w pedzie na ten fotel. Lekarz powiedzial, ze jak bedzie bolalo to moge go kopnąć:P. Potem jak juz skonczyl i zacząl ten fotel opuszczać to siedzial taki zmeczony i sie gapil miedzy moje nogi jakims dziwnym wzrokiem. Strasznie mnie to speszylo ale za chwile sie zorientowalam, ze on chyba odpoczywa bo za chwile pewnie znow bedzie w transie na tym dyzurze:P. Jak fotel zjechal to on do mnie 'musze leciec, widzi pani co sie tu dzieje, nie wiem w co rece wlozyc'. Ja od razu mialam skojarzenia w co:P. W kazdym razie jeszcze zawrocil i uscisnąl mi reke. Naprawde podziwiam go i powiem Wam, ze ani przez chwile sie nie czulam niezrecznie mimo, ze wszystko w biegu i musialam sie przy nim rozbierac.
allthatjazz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując