Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię ** Guerlain, Gucci, OPI, Korres, Clinique, La Prairie i inne **
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-06, 09:35   #91
amorki23
Rozeznanie

Przekupka: 25 pkt / 96% pozyt.
Dot.: ** Guerlain, Gucci, OPI, Korres, Clinique, La Prairie i inne **

carmelowa była używana ale przez tydzień ( za duża dla mnie ) nie ma śladów użytkowania, pasek do noszenia na ramie nawet nie ruszany, zegarek tak jak pisałam, portfel użytkowany więcej, nigdzie nie uszkodzony w środku przy jednej kieszonce na karty plamka od jakiejś wizytówki.

Napisane przez amorki23
bransoletka od spodu ma ślady użytkowania miejscami przetarta emalia, należałoby przemalować lakierem bezbarwnym ja tak przynajmniej robię, ale nie brudzi ( nie mam dzisiaj jak zrobić zdjęć ) , z góry z zewnątrz bez śladów, żadnych zadrapań czy ubytków

Ok, to zgodnie z ustaleniami moglabym oddac:
- L'oreal Studio Secrets - podkład w odcieniu 131 Rosy Sand - nowy, firmowa naklejka nienaruszona, kupiony w Douglasie
- Astor Mattitute podkład w odcieniu 002 - praktycznie nowy (z wymianki - wizażanka użyła raz, ja ani razu)
- Schwarzkopf got2b smooth&chic - lotion prostujący i wygładzający włosy - użyty 2-3 razy
- Wella Shockwaves - krem do włosów "Puszenie pod kontrolą" - użyty 3 razy
- Dax Perfecta Cera Mieszana krem z fitoretinolem (świetne oceny KWC) - użyty 3 razy (ważność: 02.2012)
-czarna, grubsza marynarka ZARA - rozmiar S (za coś extra)

za:
karmelową torebkę primark (jesli jest nowa, ma metkę? a może była używana? ma jakieś przetarcia, ślady?)
zegarek guess
oraz karmelowy portfel atmosphere.

Pasuje Ci taka wymianka?
amorki23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując