2011-04-06, 13:05
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: on i oferty kobiet
Ja nie wierze w ta opcje z bratem, pisalam ze dlatego weszlam bo nie wierzylam. Ja nie czekam na nic, czekam na jutrzejszy dzien by mu powiedziec wszystko w twarz a nie przez telefon. I ja doskonale wiem ze on nie zalogowal sie tam po to by ogladac filmiki jakies. przejrzalam ta strone i kobieta za rejestracje placi 500 zl, facet 25. Jest to strona ze kobieta jest sponsorem i placi facetowi za noc. Nie wiem po co sie tam zalogowal, ale gdyby chcial sie pobzykac by poszedl na normalna strone a nie gdzie sa baby kolo 40. A dobrze zarabia, wiec czyzby mial fantazje bzykania sie ze starsza? Wiem tyle ze wyslal 3 wiadomosci, jedna dostal. Nic wiecej. Wiem ze to jest krok ku zdradzie, ale sie zastanwiam dlaczego. Kiedys on byl zdradzany i zapewnial ze nigdy mi tego nie wybaczy i sam nigdy nie zrobi.
Mam do siebie szacunek, ale wiecie, milosc. Mam nadzieje ze jest logiczne wytlumaczenie, ale raczej nie ma na takie cos.
i znam go, tak go znam ze jak jutro zaczniemy rozmawiac to on powie, ze chcial sobie tak porozmawiac. ale gdyby chcial tylko proozmawiac to by nie placil. czemu oni sa tacy glupi eh!
Edytowane przez budziczek3
Czas edycji: 2011-04-06 o 13:13
|
|
|