Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-06, 19:23   #980
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII

Cytat:
Napisane przez infatuated Pokaż wiadomość
musze Wam powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona z farby Alfaparf

nic a nic się nie wypłukuje
mam nadzieje, że dalej tak będzie

cyknełam kilka fotek, jaki to jest poziom??
Super włoski, faktycznie nic sie nie wypłukuje
Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
8 to ciężko

A powiedz mi tak w chlopskich slowach co ma figura do rudego?
w sensie o co chodzi? Tylko wal prosto z mostu

infatuated
fajny masz ten kolor

kotka
46 cm to juz bardzo długie, cos ostatnio Ci podgoniły.

Yatamanka
spodnie super, włoski z przodu tez, tył wydaje się rudo zolty?

mysia
super fryzurka, mi sie bardzo poodba

Dziewczyny
co Wy rozumieciem przez niskie cisnienie? Jakie macie?
Agatko mi sie wydaje że ty masz urode typowej blondynki Ciezko mi sobie wyobrazic ciebie w rudym. Blond jest stworzony dla ciebie!
Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość

ja nie mam problemów z cerą, przed @ tylko coś mi zawsze wyskoczy, ale chciałam brać, żeby chociaż poprawić koloryt czy coś, bo mam cerę mieszaną i tak mnie wkurza. Raz suchar a raz tłuścioch może trochę mi pomoże, ale czytałam, że na początku brania trochę może po niej wysypać, ale później znika i wszystko jest pięknie
Na koloryt to beta-karoten
Cytat:
Napisane przez caskada Pokaż wiadomość
czesc kochane
nie bylo mnie troche bo najpierw net mi siadl a jak juz naprawiony zostal to mam smutna wiadomosc bo bede miala pogrzeb w rodzinie zmarla moja babciabyla mi bardzo bliska ..wraz z jej smiercia peklo mi serce jutro jade do polski bedzie pogrzeb wiadomo cala rodzina...nie zmarla nagle chorowala jakis czas na raka miala go w srodku bedzie mi jej brakowalo uplynie sporo czasu zanim sie pozbieram...byla dla mnie wszystkim...
takze jak bede miala mozliwosc w pl to bede zagladac do was.;zostane tam az do swiat...jutro wyjezdzamy..
przepraszam ze tutaj to pisze ale jestem zalatana i nie mialam czasu zagladac do klubu ..wybaczcie
na stale zagoszcze znow u was po swietach
pozdrawiam was
Oj kochana, trzymaj sie dzielnie
Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
tak jak obiecałam wrzucam zdjęcia po matrixie 10av +oxy 9%
wyszło bardzo jasno wręcz szarawo-siwawo mam nadzieję, że troche się zmyje ten szary odrost ładnie pokryło zobacyzmy jak sie bedzie spłukiwać i jak szybko

1- odrost przed farbowaniem
2- odrost po farbowaniu
3- całość po farbowaniu
Ładnieeee! A ten szary na pewno sie spierze.
Cytat:
Napisane przez AnnaMK Pokaż wiadomość
Muszę napisać coś ku przestrodze...robiła m dziś odrost mojej kumpeli tak lubianą przez niektóre z Was farbą Loreal Stockholm, odrosty miała sporawe 2,5 cm. Już podczas farbowania mieszanka przybrała dziwny kolor, inny niż zawsze...wrzuciłyśmy na luz, bo po pierwsze-zawsze ciemnieje a po drugie teraz non stop ulepszają farby, lub pudełka Niestety po zmyciu farby odrost był w kolorze brązu dość ciemnego podchodzącego pod czerwień, po prostu makabra:-( czy spotkałyście się z już tym, by ktoś podmienił farby???, aż się wierzyć nie chce. Czasem tubki sa numerowane, ale w preference na butelkach nie zauważyłam numeru określającego kolor farby. Jak to sprawdzić?
NA buteleczce z żelem musi być literka która odpowiada farbie PRzynajmniej u mnie była jak robiłam Vikingiem.
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora