|  2011-04-06, 19:23 | #980 | 
	| Zakorzenienie 

| 

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII

Super włoski, faktycznie nic sie nie wypłukujeCytat: 

| 
					Napisane przez infatuated  musze Wam powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona z farby Alfaparf    
nic a nic się nie wypłukuje   
mam nadzieje, że dalej tak będzie    
cyknełam kilka fotek, jaki to jest poziom??   |   

Agatko mi sie wydaje że ty masz urode typowej blondynkiCytat: 

| 
					Napisane przez Agatau88  8 to ciężko   
A powiedz mi tak w chlopskich slowach co ma figura do rudego?  
w sensie o co chodzi? Tylko wal prosto z mostu   infatuated 
fajny masz ten kolor  kotka 
46 cm to juz bardzo długie, cos ostatnio Ci podgoniły.
Yatamanka 
spodnie super, włoski z przodu tez, tył wydaje się rudo zolty?
mysia 
super fryzurka, mi sie bardzo poodba   Dziewczyny
  co Wy rozumieciem przez niskie cisnienie? Jakie macie? |   Ciezko mi sobie wyobrazic ciebie w rudym. Blond jest stworzony dla ciebie! 

Na koloryt to beta-karotenCytat: 

| 
					Napisane przez kitkulka  
ja nie mam problemów z cerą, przed @ tylko coś mi zawsze wyskoczy, ale chciałam brać, żeby chociaż poprawić koloryt czy coś, bo mam cerę mieszaną i tak mnie wkurza. Raz suchar a raz tłuścioch    może trochę mi pomoże, ale czytałam, że na początku brania trochę może po niej wysypać, ale później znika i wszystko jest pięknie   |   

Oj kochana, trzymaj sie dzielnieCytat: 

| 
					Napisane przez caskada  czesc kochane    
nie bylo mnie troche bo najpierw net mi siadl a jak juz naprawiony zostal   to mam smutna wiadomosc bo bede miala pogrzeb w rodzinie zmarla moja babcia  byla mi bardzo bliska ..wraz z jej smiercia peklo mi serce   jutro jade do polski bedzie pogrzeb wiadomo cala rodzina...nie zmarla nagle chorowala jakis czas na raka miala go w srodku    bedzie mi jej brakowalo uplynie sporo czasu zanim sie pozbieram...byla dla mnie  wszystkim... 
takze jak bede miala mozliwosc w pl to bede zagladac do was.;zostane tam az do swiat...jutro wyjezdzamy.. 
przepraszam ze tutaj to pisze ale jestem zalatana i nie mialam czasu zagladac do klubu ..wybaczcie   
na stale zagoszcze znow u was po swietach  
pozdrawiam was   |   

Ładnieeee! A ten szary na pewno sie spierze.Cytat: 

| 
					Napisane przez kropelkaa  tak jak obiecałam wrzucam zdjęcia po matrixie 10av +oxy 9% 
wyszło bardzo jasno wręcz szarawo-siwawo    mam nadzieję, że troche się zmyje ten szary    odrost ładnie pokryło zobacyzmy jak sie bedzie spłukiwać i jak szybko    
1- odrost przed farbowaniem 
2- odrost po farbowaniu 
3- całość po farbowaniu |  

NA buteleczce z żelem musi być literka która odpowiada farbieCytat: 

| 
					Napisane przez AnnaMK  Muszę napisać coś ku przestrodze  ...robiła  m dziś odrost mojej kumpeli tak lubianą przez niektóre z Was farbą Loreal Stockholm, odrosty miała sporawe 2,5 cm. Już podczas farbowania mieszanka przybrała dziwny kolor, inny niż zawsze...wrzuciłyśmy na luz, bo po pierwsze-zawsze ciemnieje a po drugie teraz non stop ulepszają farby, lub pudełka   Niestety po zmyciu farby odrost był w kolorze brązu dość ciemnego podchodzącego pod czerwień, po prostu makabra:-( czy spotkałyście się z już tym, by ktoś podmienił farby???, aż się wierzyć nie chce. Czasem tubki sa numerowane, ale w preference na butelkach nie zauważyłam numeru określającego kolor farby. Jak to sprawdzić? |   PRzynajmniej u mnie była jak robiłam Vikingiem. | 
	|     |  |