Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-06, 19:35   #672
ewika19
Zadomowienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez karolinka85 Pokaż wiadomość
Podoba się Wam któraś z tych sukni?
http://allegro.pl/suknie-slubne-nowa...529535633.html
No więc tak... Ogólnie suknie są częściowo w moim typie (podobają mi się takie "duże"- jak ja to mówię- z dołu). Najbardziej mi się chyba spodobała suknia numer 2, jednak zmieniłabym w niej gorset na "nieprześwitujący"

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam taki dylemat... otoz w moim sasiedztwie sa dwasalony sukien slubnych, w tym jeden w ktorym jest moja wymarzona suknia ) wiem, ze na zakup czy nawet konkretne przymiarki jeszcze za wczesnie ale tak mnie kusi zeby sie przejsc i przymierzyc kilka fasonow, zeby wiedziec w czym dobrze wygladam .. sek w tym, zarowno moja Mama jak i Swiadkowa mieszkaja w Polsce i za bardzo nie mialby mikyo doradzic ..aWy? Wybralybyscie sie same na pierwszy rajd po salonach?
Ja na Twoim miejscu poszłabym do tych salonów. Jak mówisz, jest tam Twoja wymarzona suknia- więc ją przymierz . Może się okazać, że sama stwierdzisz, że wyglądasz w niej źle, a jeśli Ci się spodoba to wtedy poszukaj jej w Polsce.
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora