Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-06, 20:43   #989
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII

Cytat:
Napisane przez AnnaMK Pokaż wiadomość
Muszę napisać coś ku przestrodze...robiła m dziś odrost mojej kumpeli tak lubianą przez niektóre z Was farbą Loreal Stockholm, odrosty miała sporawe 2,5 cm. Już podczas farbowania mieszanka przybrała dziwny kolor, inny niż zawsze...wrzuciłyśmy na luz, bo po pierwsze-zawsze ciemnieje a po drugie teraz non stop ulepszają farby, lub pudełka Niestety po zmyciu farby odrost był w kolorze brązu dość ciemnego podchodzącego pod czerwień, po prostu makabra:-( czy spotkałyście się z już tym, by ktoś podmienił farby???, aż się wierzyć nie chce. Czasem tubki sa numerowane, ale w preference na butelkach nie zauważyłam numeru określającego kolor farby. Jak to sprawdzić?
na tubce z zelem koloryzujacym musi byc taki sam numer jak na pudelku. nie musi byc pelna nazwa- czyli np. z2 tam jest chyba...

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Nie powinnaś Ale nie mozna przesadzac z dawkami i brac za długo. Robisz sobie kuracje jedno opakowanie i wsio
A no i jak ktos sie opala to dobrze sobie przed sezonem wakacyjnym beta-karoten zapodac bo to taki nasz filtr ochronny

A tak powiem wam, że tak mi sie dzisiaj cisnienie podniosło
Ale tylko sie przekonałam ze blond to jest to, żaden kolor nie wyzwala tylu zawistnych emocji
opowiadaj
kto dotknal cie jadem i dlaczego?