Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-07, 04:04   #689
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Praca plastyczna polubiona Śliczna krówka

Za to ten pierwszy taniec ufff.... Dotrwałam jedynie do połowy i dokładnie tak jak jagodzia - patrząc na nich przez palce.....wstyd...

Gosza, Solenizantko- boskie te kawałki wybrałaś Ciekawa jestem bardzo jaki układ taneczny do tego typu muzyki byś miała... Na pewno wszystkich zarazicie pozytywnymi wibracjami tych utworów Super
A Iris jest piękna i ma taką głębię, że jak już wchłonie to nie puszcza.... nie da się ukryć. Od zawsze ją uwielbiam i okazała się być piosenką pary młodej, na której ślubie byłam Taka "ich piosenka", wiesz o co chodzi...

Ja też, podobnie jak Chatka nie znałam do tej chwili Stainda...a całkiem spoko brzmią choć nie ma to jak Nickelback, Creed czy 3doors down... Pozdrawiam Cię Chatko, jak zwykle, świetnie mi się czyta Twoje posty Niemal w każdym odnajduję również i swoją opinię na dany temat Sytuacja z wymianą inst.gaz. już zakończona? Mission complete?

Dotk no ba, jasne, nawet się nie zastanawiaj! Rrrruszaj!!!! Jesteś rozsądną kobitką, zdajesz sobie sprawę z tego jak Twoje ciało i gust mogą się jeszcze pozmieniać do czasu ślubu Podchodzisz do tego z należytą rezerwą i tak trzymać, nic więc nie stoi na przeszkodzie byś nie poszła kuknąć na te salonowe piękności podrasujesz sobie swoje zdanie poobserwujesz swoją sylwetkę w różnych typach sukien, krojach, fasonach.... i tak jak mówiła Seagirl, jak już coś mniej więcej wyczaisz- wtedy zaangażuj w pomoc przy wyborze Mamę czy świadkową Czy to początkowo przez ocenę zdjęć (może rzeczywiście porobisz jakieś fotki w przymierzalni?) czy też osobiste doradztwo w PL A druga sprawa- Mój TŻ studiuje prawo W przyszłym roku będzie się bronił... Zaczął na UJ, po drugim roku wyleciał z PL, ale kontunuuje na EWSPiA- wiem, że ma też swoją siedzibę w Londynie, słyszałaś o niej?

niuto zmieniłaś avatar!!!!??? Jeeee

vesna zgadzam się z Tobą, "ciuchy" i "dużo" to zupełnie inna bajka

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
macie moją suknię marzeń

http://www.wiocha.pl/105,Wyeksponowane_walory

pewnie już widziałyście

dobranoc
ŁOOOOO!!!! Ostroooo.....nie wierzę, że ta panna tak wystąpiła.... Nie rozumiem takich kobiet...wiem, wiem, chwalmy się naszymi walorami i tuszujmy wady....,jak najbardziej, ale TO już jest przesada, czy ona nie zdaje sobie sprawy z tego jak wygląda?????
Popieram bahari co do zadbania o adekwatne uzbrojenie biustu do jego rozmiaru
NightButterflyVIP jest offline Zgłoś do moderatora