Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-07, 09:28   #703
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam taki dylemat... otoz w moim sasiedztwie sa dwasalony sukien slubnych, w tym jeden w ktorym jest moja wymarzona suknia ) wiem, ze na zakup czy nawet konkretne przymiarki jeszcze za wczesnie ale tak mnie kusi zeby sie przejsc i przymierzyc kilka fasonow, zeby wiedziec w czym dobrze wygladam .. sek w tym, zarowno moja Mama jak i Swiadkowa mieszkaja w Polsce i za bardzo nie mialby mikyo doradzic ..aWy? Wybralybyscie sie same na pierwszy rajd po salonach?
powiem tak przymierzyć zawsze możesz ja bym tak na twoim mijescu zrobiła. ale weź ze sobą jakąs koleżankę żeby cię pilnowała ;p
Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
macie moją suknię marzeń

http://www.wiocha.pl/105,Wyeksponowane_walory

pewnie już widziałyście

dobranoc
o jezus porażka
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja nie wiem co one mają w tych głowach
Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Eh to jest właśnie skutek zbyt słabych pionowych fiszbin na biuście. Choć tutaj akurat podejrzewam kompletny ich brak... Podobny efekt, choć może nie tak spektakularny, miała na swoim ślubie Joanna Liszowska, jej sukienka podobnie, po prostu nie wytrzymała ciężaru biustu pozbawionego stanika. Także dziewczyny jak macie duży i ciężki biust, porządne usztywnienie to podstawa Tu pozytywny kontrprzykład:
Załącznik 3876092
dlatego ja chcę suknię z wiązanym gorsetem.... i naepwno nie kupię sobie sukni w której moje piersi będzie ciągnęła grawitacja w dół o nie!! ja mam na ich punkcie hopla i muszą wyglądaćnaturalnie jak u młodej kobiety czyli jędrnie a nie jak u 50letniej kobiety! one sobie same krzywdę robią!
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Dlatego ja mam zapisanych dużo rzeczy wcześniej niż kupują niektóre PM (np zaproszenia miesiąc przed ślubem albo obrączki też msc) żeby na 2msc do ślubu mieć tylko do załatwienia drobiazgi typu tort kwiaty samochód. A żeby te ważniejsze obrączki zaproszenia suknia dodatki garnitur fryzjer były wcześniej załatwione i na pewno gotowe
ja myślę tak samo jak ty chcieliśmy kupić obrączki ponad miesiąc temu ale stwierdziliśmy że jeszcze poczekamy. Ogólnie przestroga: pani w sklepie powiedziała że przed majem zloto drożeje bo zaczynają się komunie.

Niuto ja mam tak że jak coś ktoś mi powie w sklepie nie tak albo jak za mną łazi i się przygląda czy nic nie kradnę (przykład Drogerii Natury!! no chodzą i patrzą na ręce jak nie wiem co!)to wychodzę od razu ze sklepu jak poparzona i nie ma opcji żebym coś tam kupiła. Kurcze jestem klientem kulturalnym więc należy mi się jakiś szacunek. I znając życie jak któraś wypaliła by do mnie z takim tekstem to bym jej powiedziała tak: Jestem klientką chcę kupić suknie więc zostawię tu ładnych kilka tysięcy i chcę wiedzieć co biorę zanim kupię a ty jak pracujesz to zamknij dziób i pracuj. I wierzcie mi lub nie ale jestem w stanie tak powiedzieć. Niestety lub stety mam charakterek ojca i potrafię walczyć o swoje
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora