Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -lato 09
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-07, 10:35   #2247
angy
Zakorzenienie

Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość

jeśli zaś chodzi o słoiczkowe jedzenie... Mam zapas, który tak siedzi i siedzi w półce... Przemko ostatnio nie chce na słoiczki nawet patrzeć... Kiedyś od czasu do czasu zjadł jak my mieliśmy coś nieodpowiedniego dla jego brzuszka ale teraz musi mieć to co my jemy, inaczej nie zje...
Do tego wybrzydza tak jak Wasze bąble...
A to konsystencja mu się nie podoba, a to nie pachnie mu ładnie, a to wygląd nie taki
Ale jak nie chce jeść to mu nie daję zgłodnieje to zje później np. cały jogurt a nie 5 łyżeczek jak ma w zwyczaju.
Do tego nie chce jeść owoców... Nasz jedyny owocowy ratunek to soczki Kubuś... Może jak się zacznie sezon to coś ruszy... na razie go nie zmuszam.
Z warzywami też jest problem... Jedynie co zje to zupy warzywne, tak więc na okrągło je gotuję...
Chleb... dziubnie suchą kromkę... kanapki nie tknie
jakoś dajemy rade ale przez to jego "jedzenie" ja żyję w ciągłym przeświadczeniu, że on nie ma odpowiednio urozmaiconej diety... No ale co zrobić
A u nas wszelakie soczki mogą nie istnieć Ew. rozwodniony.
Zosia uwielbia jogurty/serki, je codziennie, lubi też owoce i warzywa, robię jej często te mieszanki z warzyw na patelnię, takie lekko podduszone na masełku, uwielbia

Czeko a jak się gotuje mannę...?, o proporcje mi chodzi (nie śmiać się)

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI

Edytowane przez angy
Czas edycji: 2011-04-07 o 10:37
angy jest offline Zgłoś do moderatora