2011-04-07, 11:00
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
Cytat:
Napisane przez carolyna86
he he, ja też nie potrafię się zdecydować, bo mi bardziej podobają się pierwsze, a mojemu TŻ te drugie  , a najlepsze jest to, że obrączka dla niego jest taka sama w obu wersjach 
|
hehe faceci 
Cytat:
Napisane przez happy2gether
o
ufff nadrobiłam
wczoraj miałam kiepski dzień, bo pani dyr powiedziała mi, ze chyba bedzie miała dla mnie tylko pół etatu w przyszłym roku  Widziała,ze sie zdenerwowałam a potem jak mi powiedziała, ze zrobi wszystko żeby mnie zostawić i że nawet wyśle na zdrowotny kogokolwiek, żeby mieć mnie więcej u siebie, bo jest bardzo bardzo zadowolona z mojej pracy to się popłakałam.
Potem przyszła jeszcze raz do mnie specjalnie zobaczyć, czy już mi trochę lepiej i objęła mnie jak córkę i prosiła, żebym się na zapas nie martwiła, bo jej na mnie zależy
TŻ w domu powiedział, że jak nie znajdę pracy w szkole to "otworzy mi salon ze ślubami i dopiero wtedy będę w swoim żywiole"
Wstałam rano z zupełnie innym nastawieniem
a teraz przed chwilą dyr wezwała mnie do siebie....dała mi kalendarz pełen dobrych myśli na 2011 rok powiedziała, że mam się uśmiechać tak pięknie jak zawsze bo będzie miała dla mnie cały etat....
jestem autentycznie wzruszona....
|
oo,,,jak to rzadko sie zdaza żeby trafic w pacy na CZLOWIEKA..jak widac masz bardzo fajna pania dr Dobrze, ze sie wyjasnilo, i nie musisz sie martwic
|
|
|