Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-07, 11:53   #1192
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Biedny Siasiek! Trzymamy kciuki

Moniqac, nie wiedziałam, że to taki problem, tym bardziej, że za czarny się dopłaca. Na szczęście, jak już się pojawi, to dostawa 24h. A jak nie będzie czarnego, to zdradzamy Mutsy z X-landerem. Ostatecznie możemy też podjechać do jakiegoś stacjonarnego, drożej wyjdzie, ale jak mus, to mus fotelik to można kupić od ręki, więc nie martwię się

Moniqac, Gusiagatko, Anulinko, Zosiaaa, Kwiatecku, Mazianko, Matall, dzięki za kciuki

Powiem Wam, że jak zawsze na luziku latałam do gin, tak dziś się jakoś stresuję. Jeszcze ciśnienie mega niskie, a tętno 100-110, zaraz mi serce wybuchnie

Moria, właśnie nie wiem, czemu tak długo musiałaś czekać, przecież gondolę i tak masz czerwoną, a te są chyba od ręki Na wszelki wypadek Dino pominęłam w poszukiwaniach wózka

Matall, no jacha, że skracamy spotkanie! Świetna wiadomość z TŻ! Normalnie na jakiegoś szejka musimy pójść za Jego zdrowie

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora