Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-07, 11:57   #1195
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cytat:
Napisane przez mazianka81 Pokaż wiadomość
uff dobrnęłam i nawet ciezko nie było,masz lekkie ( ze tak powiem ) klawisze hihi.
dobrze,ze juz w domciu,lez i pachnij!!!

Ja wczoraj tez próbowałam załozyc i,wlazły do ud hihi.
pewnie z mies mi zajmie zanim w nie wskocze

Mysle,ze na tym etapie nic Nikusiowi nie bedzie,a jej moze pomóc
Siasku trzymam kciukaski

Tez teraz tak podchodze hihi.
Agus a Tobie juz cały ten czop wyleciał?? Leci Ci cos jeszcze?Bo mi zabarwiony od niedzieli po troszku leciał ,a od wczoraj popołudnia cisza,nawet jakos dziwnie sucho mam,teraz cos tam troszke tylko,

Kurcze jutro sie dowiem jak tam moje rozwarcie??
Chociaz pzr Julii chodziłam 13dni bez czopa i z 2cm rozwarciem,wiec jakos sie specjalnie nie nastawiam,chyba faktycznie 15go urodze

a wczoraj dostałam eska od znajomej ,z ktora lezałam w lutym na patologii i ma tp na jutro,napisala,ze jej czop odchodził i pojechala do szpitala,i została juz na tej samej sali,i bedzie mi "trzymac" łóżko,wiec jutro jak pojade to bedzie chociaz wesolo( no chyba,ze urodzi do jutra)
kochana wylecialo mi dzisiaj znowu
ale nadal bez krwi
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Aaaa... Podobno mają jutro tż wypisać

Na razie informacja nie od jego lekarki prowadzącej (miała nockę i jej nie ma w szpitalu), tylko od innego lekarza, który robił obchód, ale może już jutro będę mieć znów męża w domu

Przepraszam, ale rozpiera mnie taka radość, że musiałam się tym podzielić

mary, Zytus Mam nadzieję, że mi wybaczycie, jeśli będę musiała zwinąć się wcześniej ze spotkania (wypisy są ok. 14:30)
super wiesci

moria to jak ty juz na rozowo to dzisiaj bedziesz z porodowki pisac ew. jutro

a ja wrocilam
zjadlam obiad
teraz leze

mala prawie w ogole sie nie rusza

ponoc dzieci sie wyciszaja przed porodem

aha i takie mnie fale goraca oblewaja, ze szok