2011-04-07, 13:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
No tak, tak, dwa sie znamy tak w ogóle
Ale nie mamy po 20 lat, a troszkę wiecej  Wiemy, czego chcemy, dorośliśmy do śłubu i do załozenia rodziny.
Mamy za sobą wiele związków - bardziej poważnych i mniej, romansów, jednorazowych znajomości, mamy wiele grzeszków na sumieniu  Widzimy różnicę między tamtymi "związkami" a obecnym, inaczej się zachowujemy w stosunku do siebie, inaczej się traktujemy. Przez to wszystko wiemy że to "to".
|

Cytat:
Napisane przez happy2gether
wczoraj miałam kiepski dzień, bo pani dyr powiedziała mi, ze chyba bedzie miała dla mnie tylko pół etatu w przyszłym roku  Widziała,ze sie zdenerwowałam a potem jak mi powiedziała, ze zrobi wszystko żeby mnie zostawić i że nawet wyśle na zdrowotny kogokolwiek, żeby mieć mnie więcej u siebie, bo jest bardzo bardzo zadowolona z mojej pracy to się popłakałam.
Potem przyszła jeszcze raz do mnie specjalnie zobaczyć, czy już mi trochę lepiej i objęła mnie jak córkę i prosiła, żebym się na zapas nie martwiła, bo jej na mnie zależy
TŻ w domu powiedział, że jak nie znajdę pracy w szkole to "otworzy mi salon ze ślubami i dopiero wtedy będę w swoim żywiole"
Wstałam rano z zupełnie innym nastawieniem
a teraz przed chwilą dyr wezwała mnie do siebie....dała mi kalendarz pełen dobrych myśli na 2011 rok powiedziała, że mam się uśmiechać tak pięknie jak zawsze bo będzie miała dla mnie cały etat....
jestem autentycznie wzruszona....
|
i
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."
|
|
|